Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ETA2U isi reconfirma statutul de Gold Partner NetApp si Syncsort

12 Octombrie 2011



Parteneriatul strategic dezvoltat intre NetApp si Syncsort la nivel global reitereaza nevoile pietei de a beneficia de solutii integrate complexe care se pot customiza in functie de nevoile clientilor.
Avand aceeasi viziune, ETA2U si-a concentrat eforturile spre dezvoltarea nivelului de competente pe segmentul NSB (NetApp Syncsort Integrated Backup), eforturi rasplatite prin certificarea oficiala ca primul partener Syncsort din Romania.


„Ca o consecinta a reevaluarii parteneriatelor NetApp in Romania in urma analizei pertinente a colaborarii, ne bucura recunoasterea primita din partea NetApp, respectiv de a mentine in cazul ETA2U statutul Gold Parner NetApp, mai ales in contextul in care NetApp a reiterat acest statut doar pentru doi parteneri. Totodata, putem sustine cu convingere ca am dobandit un real avantaj competitiv consolidandu-ne pozitia pe piata si datorita primului parteneriat Syncsort in Romania“, declara Stelian Câmpianu, Director Executiv, ETA2U


Modelul de business al ETA2U are in prim plan intampinarea cerintelor clientilor cu nevoi de solutii si servicii IT complexe. Cresterea volumului de date si informatii critice din cadrul firmelor a generat o necesitate din ce in ce mai mare pentru solutii de dezvoltare a infrastructurii IT, storage, management si securitatea datelor, virtualizare, solutii care asigura continuitatea afacerii si totodata o reducere a costurilor operationale.


„Ne face placere sa anuntam consolidarea parteneriatului cu ETA2U, deoarece acest grup a demonstrat o orientare deosebita pe generarea unui plus de valoare pentru clientii finali, precum si pe cresterea abilitatii de a ne extinde penetrarea pe piata. Suntem incantati sa lucram mai strans impreuna cu ETA2U, fapt care le va asigura solutii si servicii puternice si validate, precum si o infrastructura de vanzari si marketing mai concentrata pe succes”, a spus Daniel Brunnert, Director Vanzari Europa de Est din partea Syncsort GmbH.


Parteneriatul cu NetApp si Syncsort - lideri tehnologici in solutii complexe de storage si management al datelor – a avut ca rezultat dezvoltarea si implementarea cu succes a unor solutii certificate, personalizate pe specificul domeniilor de activitate a clientilor eta2u: administratie publica, utilitati, telecom, educatie, sanatate, bancar etc.


„ETA2U este un partener important pentru noi. Mai ales pe o piata in care NetApp nu este prezenta cu un birou de vanzari este vital sa ne putem baza pe un partener cu aptitudinile potrivite, cu certificarile necesare si care sa fie capabil sa consilieze si sa ofere clientilor solutiile noastre in conformitate cu standardele noastre ridicate. Mai mult, fiind primul partener Syncsort in Romania, ETA2U este in masura sa ofere clientilor nostri comuni inca o solutie de top, complet integrata cu solutiile de stocare NetApp”, a precizat Ewald Golecki, Director NetApp pentru Austria, Polona, Turcia si Europa de Est.


Fiind convinsa ca oferirea solutiilor de succes inseamna in primul rand testarea si implementarea acestora pe propria infrastructura, ETA2U a facut un pas important in aceasta directie, prin implementarea celui de al 2-lea storage NetApp in mediul de productie. Procesul de backup pentru cele peste 150 de masini virtuale de productie se realizeaza de curand utilizand solutia NetApp Syncsort Integrated Backup (NSB) implementata peste o infrastructura hardware ce are la baza cele 2 storage-uri NetApp existente in Datacenter.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite