Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

SMARTID lansează prima tableta cu Android Motorola ET1

12 Octombrie 2011



SmartID, companie specializata in soluţii pentru mobilitate, a lansat prima tabletă cu Android Motorola ET1 integrată cu cele mai avansate aplicaţii de mobilitate disponibile pentru industriile retail, transport şi logistică, producţie, utilităţi şi energie, sănătate şi pentru sectorul public.


ET1 este dezvoltată special pentru a face faţă mediului industrial si include multiple elemente de securitate dezvoltate pe un sistem de operare Android. Tableta este echipată cu tehnologie de protecţie şi acces pe bază de parolă, ce permite folosirea acesteia de către orice membru al unei echipe, indiferent de tipul de task-uri pe care le realizează, de drepturile de acces acordate şi de aplicaţiile de business de care acesta are nevoie. In plus, in caz de pierdere sau furt, echipamentul poate fi blocat automat cu scopul de a preveni astfel orice accesare neautorizată a datelor.


ET1 poate reduce cu 40% parcul de echipamente de care poate avea nevoie o companie. Acest lucru inseamnă, in primul rând, investiţii mai mici şi costuri de deţinere a echipamentelor mult mai reduse. Ciclul mare de viaţă al echipamentului (>3 ani) este susţinut de proiectarea industrială a tabletei care permite o folosire in mediul de business şi industrial – e.g. ecranul este realizat dintr-un material extrem de rezistent şi flexibil - Gorilla Glass - care face ca ecranul să fie foarte greu de zgâriat şi distrus. In plus, tableta rezistă in medii dificile de lucru (căldură sau frig, praf şi umiditate crescute, căderi repetate de la mare inălţime) şi include funcţionalităţi specifice mediului de afaceri precum scanner de coduri de bare, cititor de benzi magnetice, două camere foto etc.”, declară Romeo Iacob, Managing Partner, SmartID Dynamics România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite