Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

QlikTech lanseaza QlikView 11

13 Octombrie 2011



QlikTech, furnizor de solutii pe segmentul Business Discovery - aplicatii personalizate de “Business Intelligence”, anunta lansarea noii platforme QlikView 11, care faciliteaza procesul de luare a deciziilor prin colaborarea utilizatorilor. Noua solutie ofera o modalitate simpla de a lua decizii in colaborare, care antreneaza inteligenta colectiva a unui grup, organizatii sau departament, oferind o mai buna aliniere si transparenta. QlikView 11 introduce, de asemenea, si noua functie de filtrare/cautare asociativa cu ajutorul analizei comparative, prin care bazele de date predefinite de utilizatori sunt analizate interactiv. Alte avantaje importante ale acestei lansari includ facilitarea dezvoltarii de aplicatii si a utilizarii QlikView, precum si solutii de securitate pentru companiile mari. „Viziunea noastra, cu QlikView 11, se bazeaza pe faptul ca deciziile nu se iau individual, ci prin intermediul unor relatii sociale determinate de dezbateri in timp real, dialoguri si intelegeri comune. Abordarea sociala a mediului de afaceri permite colaborarea grupurilor de lucru si a echipelor pentru luarea rapida a deciziilor, prin intermediul explorarii colective a datelor, oriunde, oricand, de pe orice dispozitiv. Utilizatorilor business li se ofera noi instrumente mobile de colaborare, iar profesionistii IT vor aprecia posibilitatea de administrare centralizata, care permite supervizarea si controlul, chiar in conditiile utilizarii in afara organizatiei“, declara Anthony Deighton, CTO si Vice Presedinte Products QlikTech.
„Nevoia oamenilor de afaceri de a impartasi si discuta implicatiile datelor analizate, in scopul adoptarii celor mai bune solutii, a condus la o serie de evolutii pe piata BI. Solutiile BI disponibile pe smartphone sau pe tablete este una dintre aceste evolutii, deoarece fac informatia mai accesibila, iar utilizatorii pot explora si partaja cu usurinta date cu ajutorul dispozitivului. Solutia colaborativa BI este o alta evolutie, oferind posibilitatea de a discuta sensul informatiilor pentru o perspectiva echilibrata asupra afacerii si deciziilor", declara Alys Woodward, Program Manager European Business Analytics Collaboration and Social Solutions IDC.
In Romania, solutia QlikView este utilizata de companii precum: Rompetrol, Vodafone, Orange, eMAG, Flanco, Bitdefender, Politia Romana - Directia Circulatie, Politia de Frontiera etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite