Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AdNet Telecom: Upgrade pe toate planurile

13 Octombrie 2011Compania de telecomunicatii AdNet Telecom a inregistrat in 2011 o crestere uimitoare, intrand intr-o noua etapa a dezvoltarii sale, ocupand Locul 1 in Top Profit Romania 2011 in sectorul 2, Domeniul Telecomunicatii. Trendul ascendent al intregului business a avut la baza eforturile conjugate facute de companie: diversificarea serviciilor, dezvoltarea infrastructurii in mod strategic si parteneriate la nivel international, mentinerea calitatii serviciilor la un nivel superior, toate corelate cu o politica de customer service foarte bine definita.


AdNet Telecom a demonstrat ca nu iroseste timpul atunci cand este vorba de transformarea cerintelor clientilor sai in servicii, sisteme si solutii. La inceputul anului, compania a lansat AdNet TV, IPTV cu acoperire nationala, un serviciu de televiziune digitala, transmis direct catre TV prin intermediul unui Set-Top-Box conectat la reteaua proprie de date. Aceasta solutie extinde conceptul de TV, care ajunge sa includa nivele inalte de interactiune, personalizare si control din partea utilizatorilor, AdNet TV fiind televiziunea interactiva ce aduce publicului orice continut multimedia dorit.


Ulterior, un nou serviciu a fost dezvoltat si oferit clientilor Adnet Telecom: AdNet Hosted Unified Communications (UC) - solutia oferita in regim SaaS prin care AdNet Telecom pune la dispozitia IMM-urilor servicii integrate de telefonie, conferinta, fax si mesagerie, bazate pe tehnologia VoIP. UC (Unified Communications) reprezinta o noua arhitectura tehnologica, in care modalitatile de comunicare sunt integrate si reprezinta veriga lipsa intre VoIP si restul tehnologiilor IT.
La nivel de infrastructura, s-a realizat un upgrade al retelei backbone, care a ajuns la o capacitate de 260 Gbps.


Toate aceste eforturi au avut drept rezultat o crestere exponentiala a numarului de clienti si o crestere cu 55% a cifrei de afaceri, Adnet Telecom ocupand Locul 1 in Top Profit Romania 2011 in sectorul 2, Domeniul Telecomunicatii.


Am stiut inca de la inceput ca succesul companiei noastre este asigurat numai daca avem o carte de vizita impecabila, fara pata. Atitudinea profesionista, calitatea serviciilor si respectul oferit partenerilor nostri, fie ei clienti sau furnizori, au avut ca rezultat cresterea si trecera companiei noastre la un nivel superior. Stim ca suntem pe drumul cel bun!” afirma Liviu Tanase, COO AdNet Telecom.


In luna septembrie a acestui an am desfasurat un studiu referitor la satisfactia clientilor nostri, carora le multumim pentru feedback-ul oferit, pozitionand serviciile Adnet Telecom drept <cele mai bune servicii de telecomunicatii>. Valoarea in crestere a companiei si succesul inregistrat in ochii clientilor nostri demonstreaza ca AdNet Telecom gaseste raspunsurile corecte la intrebarile din prezent”, a declarat Amira Radulescu, Marketing & PR Manager.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite