Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PRAS Consulting obtine certificarea Microsoft Gold Unified Communications

13 Octombrie 2011



PRAS Consulting este primul partener din România care a obtinut certificarea Microsoft Gold Unified Communications, certificare care dovedeste cel mai înalt nivel de competentă pentru solutiile de comunicatii unificate ale companiei Microsoft.
„Obtinerea acestei competente certifică capacitatea noastră de a implementa solutii complexe în zona comunicatiei unificate bazate pe Microsoft Exchange si Microsoft Lync Server”, a declarat Paul Roman, Managing Partner PRAS Consulting.


Componenta Voice over IP (VoIP) din Microsoft Lync Server facilitează comunicarea între sucursale din locatii geografice diferite, fără costuri interurbane. Conferintele audio, video si Web integrate permit reducerea costurilor cu deplasările si a celor pentru organizarea conferintelor conventionale.
„Prin implementarea Microsoft Lync, organizatiile pot realiza reduceri de costuri importante. Telefonia Voice over IP poate conduce la reduceri de 90% ale costurilor cu telefonia, iar avantajele conferintelor online sunt semnificative”, a precizat Paul Roman.


PRAS a fost si prima companie care a realizat o implementare a solutiei Microsoft Lync în România. În acest sens, PRAS a realizat un proiect complex de implementare în cadrul primăriei sectorului 2 din Bucuresti. Solutia este folosită în prezent de primarul sectorului 2 si de managementul autoritătilor din acest sector.
„Am folosit Microsoft Lync la conferinţa internaţională «ePlatforma», prin intermediul căreia am transmis live evenimentul şi am permis accesul telefonic al participanţilor din străinătate. Invitaţii din 10 state au fost foarte plăcut impresionaţi, deoarece se puteau conecta foarte uşor si aveau acces la multiple posibilităti de comunicare”, a declarat Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2.


Prin integrarea Unified Communications si Lync Server, organizatiile pot reduce sau elimina timpii de asteptare si întârzierile. Pentru echipele dispersate geografic, discutiile în grup permit dezbateri eficiente, multilaterale si care rămân consemnate. Comunicatiile unificate pot contribui la realizarea unor echipe virtuale si asigură o platformă integrată de comunicatie la nivelul organizatiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite