Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

ASF lanseaza AnytimeCRM 5.0

17 Octombrie 2011



Advantage Software Factory a lansat AnytimeCRM 5.0, cea mai nouă versiune a sistemului integrat pentru managementul relaţiilor cu clienţii. Această versiune a fost dezvoltată din dorinţa de a îmbunătăţi experienţa utilizatorului, având ca beneficii creşterea ratei de acceptanţă a aplicaţiei şi mărirea productivităţii utilizatorilor finali.
„În urma experienţei acumulate am observat că mare parte din companiile ce au iniţiativa de cumpărare îşi exprimă îngrijorarea privind rata de acceptanţă a sistemelor CRM în rândul utilizatorilor. În implementările de CRM, pe lângă adaptarea aplicaţiei la modul de lucru al clientului, interfaţa şi uşurinţa folosirii acesteia joacă un rol important în creşterea gradului de utilizare. AnytimeCRM 5.0 elimină aceste temeri”, a explicat Smaranda Pricope, AnytimeCRM Sales Manager la Advantage Software Factory.
Noua versiune AnytimeCRM vine în sprijinul activităţilor zilnice ale utilizatorului cu functionalităţi ca: sincronizarea cu Google Calendar, căutare globală la nivel de aplicaţie, raportarea grafică facilă prin integrarea cu NextReports, optimizarea ergonomiei ecranelor şi integrarea unor noi canale de comunicare cu clientul (servicii de instant messaging şi social media). Aceste funcţionalităţi permit utilizatorului final să-şi personalizeze modul de lucru cu aplicaţia în funcţie de preferinţe. “Randamentul unui sistem de tip CRM este dat de rata de acceptanţă a acestuia, iar noua versiune AnytimeCRM 5.0 motivează angajaţii să îl folosească datorită funcţionalităţilor noi şi a interfeţei intuitive ce se adaptează perfect stilului lor de lucru” a încheiat Smaranda Pricope, AnytimeCRM Sales Manager la Advantage Software Factory.Până la sfârşitul anului 2011, odată cu achiziţionarea sistemului AnytimeCRM 5.0, clienţii beneficiază de licenţiere gratuită pentru suita NextReports. Noua versiune aduce un număr de peste 20 funcţionalităţi noi sau îmbunătăţite.
Informatii detaliate pe site-ul producatorului: www.anytimecrm.ro




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite