Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CoSoSys, inclusă în Deloitte Technology FAST 50-2011

18 Octombrie 2011



Firma românească de securitate CoSoSys a intrat intr-unul dintre cele mai prestigioase topuri ale companiilor din IT&C din Europa Centrală, top ce recompensează inovaţia şi rolul ei în generarea de venituri.


CoSoSys,dezvoltatorul de soluţii pentru securitatea reţelelor, dispozitivelor portabile şi a porturilor pentru prevenirea pierderilor de date, a fost inclus în prestigiosul top Deloitte al companiilor din segmentul ITC din EuropaCentrală: Deloitte Technology FAST 50 2011. Aflată la a douăsprezecea ediţie, lista Deloitte clasifică jucătorii din segmentul tehnologic al Europei Centrale bazându-se pe proprietatea lor intelectuală în primul rând, premiindu-le astfel contribuţiile inovatoare la industrie.


Includerea CoSoSys în ediţia din acest an a topului FAST 50 recunoaşte şi recompensează creşterile puternice înregistrate anual încă de la fondarea sa în 2004. Implicarea şi efortul continuu de a oferi companiilor de toate dimensiunile soluţii de securitate pentru platformeleWindows şi Mac, ce asigură o protecţie eficientă împotriva tuturor ameninţărilor ce definesc mediul de business modern, mobil şi mereu conectat, au dus la evoluţia CoSoSys de la mic dezvoltator de soluţii pentru îmbunătăţireadispozitivelor portabile la inovator de top pe piaţa securităţii reţelelor.


CoSoSys a fost de asemenea autorul unor premiere mondiale în domeniul prevenirii pierderilor de date şi al securităţii porturilor, lansând prima soluţie de cloud computing pentru securizarea dispozitivelor portabile şi a reţelelor din lume, My Endpoint Protector, iar mai târziu la fel de populara Endpoint Protector Hardware Appliance, prima soluţie la cheie pentru securitatea datelor, a dispozitivelor portabile şi a porturilor.



Suntem extrem de mândri să fim incluşi într-o listă atât de cunoscută a companiilor tehnologice din Europa Centrală, includerea fiind o recunoaştere meritată a rolului nostru în domeniul securităţii IT”, a spus Roman Foeckl, Director General CoSoSys. „ Intrarea în Deloitte Technology FAST 50 2011 va susţine mai departe eforturile noastre de a dezvolta soluţii de prevenire a pierderilor de date şi de securizare a datelor complexe, inovatoare şi fiabile care să prevină problemele existente şi a celor ce vor apărea pe viitor şi care vor ajuta companiile să economisească timp şi bani pentru a fi investiţi ulterior în creşterea afacerilor”.


A fi parte din topul DeloitteFAST 50 demonstrează abilitatea noastră ca tânăr jucător pe piaţa IT de a creşte şi în perioade dificile din punct de vedere economic. Am încredere că vom reuşi să ne depăşim rezultatele anterioare în anii ce vor urma, rezultate susţinute de o creştere semnificativă a cererii pentru produsele noastre inovatoare,” a adăugat Michael Bauner, Vicepreşedintele CoSoSys.


Dincolo de proprietatea tehnologică şi intelectuală deţinută, o companie evaluată pentru lista extrem de competitivă Deloitte Technology FAST 50 trebuie să demonstreze că proprietatea lor a generat o parte importantă a veniturilor, sau că o parte substanţială acâştigurilor a fost investită în cercetare şi dezvoltare. Veniturile anuale,experienţa pe piaţa tehnologiei şi dinamica de ansamblu a afacerii sunt, de asemenea, factori importanţi în stabilirea companiilor din Europa Centrală ce vor fi incluse în acest top anual. Lista Deloitte Technology FAST 50 2011 este disponibilă pe: http://www.deloitte.com/fast50ce


Produsele şi tehnologiileCoSoSys sunt în prezent folosite de peste 20 de milioane de dispozitiveportabile şi utilizatori la nivel mondial. Toate soluţiile software ale CoSoSys pot fi testate gratuit pe http://www.EndpointProtector.com.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite