Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Printec Group achizioneaza compania CardPay Systems din Ucraina

18 Octombrie 2011



Printec Group a anuntat achizitia companiei ucrainene CardPay Systems, care activeaza in domeniul sistemelor de plata automatizata si plata cu cardul. Achizitia se inscrie in directiile strategice de dezvoltare a grupului in Centrul si Estul Europei. In urma procesului de preluare va lua nastere unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru automatizarea tranzactiilor din Ucraina, in conditiile in care CardPay are deja o baza de instalare de 5.500 de ATM-uri si peste 20.000 EFT/POS.
Compania CardPay opereaza pe piata din Ucraina de peste 15 ani, fiind unul dintre jucatorii de top. Compania este recunoscuta pentru calitatea excelenta a serviciilor oferite, pentru personalul foarte bine pregatit si, nu in ultimul rand, pentru portofoliul sau de clienti - CardPay deservind cele mai importante banci din Ucraina. De asemenea, CardPay este partener strategic al NCR in Ucraina, dar si al unor furnizori de top precum Ingenico si Gemalto.
Prin alaturarea Printec Group – cel mai mare partener NCR la nivel mondial – si CardPay vor fi dezvoltate o serie de sinergii la nivelul portofoliului de clienti, tehnologiilor si canalelor de distributie. Aceasta va permite Printec sa-si extinda oferta de solutii cu tehnologii cheie, compania devenind, astfel, mai flexibila, dinamica si mai receptiva la cerintele de business specifice pietei ucrainene.
“Sunt foarte multumit de aceasta achizitie care marcheaza un alt moment important in strategia de cestere a companiei. Este o oportunitate foarte buna pentru noi sa ne consolidam pozitia pe piata din Ucraina si, de asemenea, sa ne extindem leadership- ul in regiune. Dar nu ne opim aici. Vom continua sa depunem toate eforturile pentru a ne atinge obiectivul, atat prin extinderea organica cat si inorganica. Din acest motiv, suntem mereu atenti la mediul de business, cautand acele oportunitati care sa ne sustina dezvoltarea in Centrul si Estul Europei.”, a declarat Harris Konstantinou, CEO Printec Group.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite