Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS a deschis un nou Centru de Competente si Expertiza SAP

19 Octombrie 2011Grupul EBS a inaugurat un nou sediu la Bucuresti. Echipa EBS din capitala va oferi in prima etapa servicii de consultanta si suport in domeniul SAP, atat pentru clientii din Romania cat si pentru cei din Vestul Europei.


Decizia strategica luata la sfarsitul anului 2008 privitoare la intrarea pe pietele de servicii de tip SAP a condus la generarea unui numar ridicat de noi oportunitati de business, fapt ce a determinat infiintarea unei noi filiale EBS in Bucuresti. Ne dorim ca aceasta filiala sa devina un Centru de Competente si Expertiza SAP, etalon pentru piata interna cat si pentru cea externa. Bucurestiul ofera combinatia ideala dintre o baza vasta de resurse umane, un sistem educational de business bine dezvoltat si o preocupare in crestere in ceea ce priveste dezvoltarea de servicii in directia SAP. Astfel primii oameni care ni s-au alaturat in noua filiala au o experienta considerabila in domeniul serviciilor si dezvoltatilor de tip SAP. In prezent avem 8 colegi care lucreaza in filiala de la Bucuresti. Pasul urmator este sa crestem rapid numarul persoanelor cu experienta si in paralel sa instruim un numar de 4 - 6 absolventi de universitate. Pana la finalul lui 2011 ne dorim sa avem in Bucuresti cel putin 15 angajati cu experienta relevanta in ceea ce priveste SAP-ul.” a declarat Daniel Metz, CEO-ul Grupului EBS.Grupul EBS are in prezent peste 500 de angajati si colaboratori externi, aproximativ 75% dintre acestia in cele 4 sedii din Cluj Napoca, iar restul in filialele de la Sibiu, Brasov si Bucuresti.


Filiala de la Sibiu este pozitionata ca un centru de competenta pentru tehnologiile Java, .NET, ABAP si sprijina activitatea companiei in special pe piata externa, iar cea de la Brasov deruleaza activitati de vanzari si consultanta pentru piata locala, in principal pentru solutiile SAP si Clarvision.


Anul trecut Grupul EBS a investit peste 0,5 Mil. Euro in domenii noi de business si instruirea angajatilor indeosebi in zona SAP. In primele 9 luni ale anului curent au fost investiti deja aproximativ 0, 7 Mil. Euro, o parte importanta din suma fiind destinata deschiderii biroului din BucurestiParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite