Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET lanseaza ESET File Security pentru Microsoft Windows Server

20 Octombrie 2011



ESET anunta lansarea ESET File Security pentru Microsoft Windows Server, conceput sa securizeze retelele business si datele tranzitate prin acestea la cel mai inalt nivel. Funtionalitatea nou adaugata eShell, cu interfata de control prin linie de comanda, imbunatateste si mai mult managementul solutiilor de securitate ESET in mediile complexe de retea.
“Securizarea infrastructurii IT reprezinta cheia succesului pentru orice business. ESET se concentreaza intotdeauna sa ofere utilizatorilor business protectia proactiva avansata de care au nevoie, iar noul ESET File Security pentru Microsoft Windows Server reprezinta un pas important in aceasta directie,” spune Ignacio Sbampato, Director de Vanzari si Marketing la ESET.
Motorul de scanare ESET NOD32 Antivirus, aflat la baza nucleului solutie, este conceput pentru a fi rapid, precis si pentru a avea un impact extrem de redus asupra resurselor de sistem. ESET File Security protejeaza infrastructura IT critica din segmentul business in fata continutului malware care cauta sa compromita datele proprietare sau sa blocheze operatiunile.
Caracteristicile cheie si beneficiile oferite de ESET File Security
* Optimizari pentru server – motor de scanare adaptat pentru o integrare perfecta si pentru o operare fluenta in mediile serverelor Windows.
* Arbore de configurare avansat – reconceput pentru o navigare si mai intuitiva.
* Excluderi automate – se detecteaza si se exclud automat fisierele server critice, pentru o operare fluenta.
* eShell – management avansat utilizand interfata de control prin linie de comanda ce ofera functionalitati complete.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite