Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Cisco lansează in Romania tableta de business Cius

20 Octombrie 2011



Cisco a anuntat lansarea pe piaţa din România a tabletei Cisco Cius. Bazată pe sistemul de operare Android 2.2 şi creată pentru mediul de afaceri, tableta combină capabilităţi de voce, video, colaborare şi virtualizare unice pentru mediui de tip enterprise. Cisco Cius poate fi privit ca o tabletă, un dispozitiv de colaborare, un telefon IP de generaţie următoare sau un echipament de acces la desktop virtualizat, în funcţie de felul în care este folosit de utilizator.



Pretul tabletei este de 725 de dolari, insa acesta poate varia in functie de volum, de parteneri, a declarat Cristian Popescu, Director General Cisco România. Tableta va fi pusa in vanzare prin intermediul celor 12 parteneri Cisco certificati Advanced Unified Communications.
Cisco Cius permite utilizatorilor să aibă acces de la un singur dispozitiv mobil la o varietate de aplicaţii colaborative de afaceri: voce şi video de înaltă definiţie, mesagerie instant, e-mail şi aplicaţii social media corporatiste. Cisco Quad, Cisco WebEx, Cisco Unified Presence, serviciul de mesagerie instant, e-mail şi Cisco Unified Communications Manager sunt aplicaţii native ale tabletei, toate acestea folosind cele mai înalte standarde de securitate.


„Am purtat deja discutii cu clienti de-ai nostri despre tableta. Sunt clienti care doresc sa-şi faca angajatii mai mobili. Tableta poate fi pusa pe piata cu un pachet dedicat de aplicatii pentru un client”, a mai spus Cristian Popescu.


Cu această ocazie, Cisco a lansat şi Cisco AppHQ, un ecosistem de aplicaţii foarte sigur, care oferă capabilităţi pentru utilizatorii finali şi manageri IT si care nu sunt disponibile în alte magazine de aplicaţii din ziua de azi. AppHQ oferă dezvoltatorilor unelte şi resurse pentru a crea, testa şi vinde aplicaţii pentru Cisco Cius şi permite managerilor IT să controleze ce aplicaţii pot fi folosite pe dispozitive. În plus, companiile pot crea interfeţe de vânzare a aplicaţiilor personalizate pentru organizaţiile lor, unde angajaţii pot găsi, publica şi procura aplicaţii care aduc valoare mediilor lor de afaceri.



„Din ce în ce mai multe dispozitive mobile personale - smartphone-uri sau tablete - intră în mediul corporatist. Provocarea cea mai mare este integrarea lor sigură în sistemul informatic al companiei. Cisco Cius este o tabletă care poate fi integrată cu uşurinţă în orice sistem informatic, oferind securitate peste reţea şi acces prin data center la aplicaţii SaaS”, a completat Călin Poenaru, Systems Engineer Manager Cisco România




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite