Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza un router HD

20 Octombrie 2011



Compania D-Link a anuntat noul router media HD DIR-657, primul de acest fel dintr-o noua familie de produse concepute pentru streaming la rezolutie ridicata.Routerul are o interfata wireless N de 300 Mbps iar conexiunea rapida prin cablu este garantata prin cele patru porturi LAN Gigabit. Pasionatii de filme, gamerii impatimiti si cei care folosesc serviciul VoIP vor aprecia foarte mult noul model de router HD, devreme ce acesta reda muzica, material video si media high-definition, simultan pe mai multe dispozitive. In plus, card slot-ul SD integrat permite accesul la fotografii si muzica din reteaua de acasa.



DIR-657 are port USB si print server intr-un singur dispozitiv. Multumita caracteristicii SharePort™ Plus, utilizatorii au acces comun la orice echipament USB sau fisier din retea.
Noul router HD DIR-657 oferit de D-Link este un router multimedia de viteza, cu prioritizare, permite utilizarea in comun a datelor, prezinta firewall activ si protectie dinamica de continut. Mai mult, este un echipament cu tehnologie D-Link Green integrata, asigurand reducerea consumului energetic, fara a se reduce performanta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite