Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL lanseaza Green Integrated Service Gateway

21 Octombrie 2011



ZyXEL Communications, furnizor mondial de solutii in domeniul networking-ului, a lansat recent noua gama de solutii Integrated Service Gateway (ISG) ce integreaza procesarea de date, comunicatii VoIP si functii de securitate a retelelor. Construita pe baza unui concept inovativ, noua serie ISG50 Integrated Service Gateway Series isi propune sa ofere utilizatorilor de business un centru performant de network management, care sa faciliteze comunicatii eficiente si sigure. Adoptand cel mai nou standard “verde” EEE 802.3az, ISG50 reduce consumul de electricitate cu pana la 73%.
“ISG50 inlocuieste cu succes o parte din appliance-urile prezente in acest moment intr-un birou SMB, sau se integreaza flexibil intr-o arhitectura existenta, avantajul la client fiind TCO-ul scazut si usurinta in configurare si operare. Incorporand firewall certificate ICSA si VPN, ISG50 protejeaza organizatia de pierderi de informatii confidentiale si de o serie de atacuri si precum efectuarea de apeluri si inregistrarile telefonice neautorizate.” a precizat Octavian Oancea Country Manager – ZyXEL Romania.
Noua serie ISG50 este un gateway multi-functional integrat care sustine afacerile cu sedii in multiple locatii, oferindu-le telefonie IP, firewall, VPN (Virtual Personal Network) si servicii de routing printr-o singura platforma. Telefonia IP ofera exensii inter-office si intra-office cu protocolul Internet pentru raportul optim eficienta/cost. Pe masura ce smartphone-urile redefinesc contextul general al comunicarii personale si business, gama ISG50 Series permite utilizatorilor de telefoane inteligente sa ramana conectati cu un singur dispozitiv mobil, fara a pierde vreun apel efectuat prin intermediul unor protocoale foarte diverse.
Functionand cu tehnologia avansata ZyXEL, gama ISG50 vine cu caracteristici firewall si VPN pentru a proteja datele si comunicatiile de voce de atacurile de hacking, abuz sau orice alte forme de amenintari de securitate IT.
Mai mult, gama ISG50 este primul gateway lansat la nivel global care adopta standardul EEE (Energy Efficient Ethernet) 802.3az pentru implementari cu consum redus de energie. Cu un design inovativ, dispozitivul poate reduce consumul de energie cu pana la 73%, demonstrand angajamentul ZyXEL fata de oferirea unui mediu sanatos. Finalizat de IEEE in septembrie 2010, standardul doreste sa reduca cantitatea de electricitate consumata de interfata Ethernet, pastrand compatibilitatea deplina cu echipamentul existent.
Cu functiile solide integrate si performanta unei singure platforme, managerii IT nu mai au problema configurarii si interoperabilitatii intre numeroase dispozitive de networking, iar resursele posesorilor de business-uri investite in network management sunt mai bine integrate si optimizate pentru a spori eficienta generala operationala. Mai mult, arhitectura solida si integrata a noii game de solutii va facilita alinierea timpurie a business-urilor la viitorul trend de unificare a retelelor pentru aplicatiile cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite