Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Intermec CK71 performer a castigat premiul Best Of Tech Innovators 2011

25 Octombrie 2011



Total Technologies anunta recunoasterea obinuta de Intermec pentru activitatea de inovare in industria AIDC, atribuita de publicatia CRN prin intermediul premiului "2011 Tech Innovator", acordat terminalului mobil ultra-rugged Intermec CK71 in sectiunea dispozitive handheld. Premiul CRN Tech Innovator vizeaza producatorii care au introdus solutii capabile sa impinga mai departe limitele know-how-ului tehnologic. Acest grup exclusivist de producatori a implementat recent metode inovatoare ce au redus timpul de raspuns la problemele specifice lantului de operatiuni din companii.


Intermec, lider la nivel global in dezvoltarea echipamentelor rugged mobile cu grad sporit de rezistenta, propune partenerilor si clientilor acestora solutii inovatoare, usor de instalat, folosit si intretinut. Proiectat pentru mediile de tip depozit-distributie si productie, Intermec CK71 este cel mai compact si usor terminal mobil din clasa ultra-rugged ce ofera companiilor caracteristici de ultima generatie ce vor transforma operatiunile din organizatie. Intermec CK71 este construit din materiale premium, alese pentru a obine un echilibru stabil intre rezistenta, ciclu de lucru si ergonomie, ansamblu ce permite flexibilitate si agilitate in conditii extreme. Intermec CK71 face parte din noua Serie 700, gama compusa din patru terminale mobile construite pe o platforma unica.


"Suntem onorati ca am fost numiti castigatori in cadrul sectiunii handheld de catre publicatia CRN – Everything Channel, distinctie ce reflecta angajamentul Intermec de a proiecta echipamente fiabile si a le livra prompt partenerilor nostrii si clientilor acestora” - Scott Anderson, Vice Presedinte Global Channels la Intermec.“Aceasta recunoastere este o certificare a programului nostru global de distributie si a capacitatii noastre de a furniza valoare clientilor prin intermediul unui terminal mobil adresat cerintelor speciale din mediile de productie si depozitare”.


In mediul actual de afaceri este mai important ca niciodata sa descoperi, sa fructifici si sa recompensezi idei noi” - Kelly Damore, Vice President, Editorial Director for UBM Channel. “Premiile Tech Innovator din acest an, ofera recunostinta companiilor care au folosit metode originale pentru a livra produse de noua generatie si un nivel de suport inalt, partenerilor locali. Felicitam castigatorii acestei editii pentru succesul lor si ii aplaudam pentru curajul de a gandi non-conformist contribuind la aparitia de oportunitati unice.”


Companiile nominalizate pentru Tech Innovators CRN 2011 au fost selectionate de editorii si Centrul de Teste CRN. Au fost analizate mai mult de 250 de intrari. Premiile Tech Innovator au fost acordate pe 5 Octombrie in cadrul conferintei NexTI organizata in Miami, Florida.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite