Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza cea mai performanta imprimanta A3+ pentru fotografi, PIXMA PRO-1

26 Octombrie 2011



Canon a lansat noul varf de gama al seriei PIXMA Pro, modelul PIXMA PRO-1, prima imprimanta A3+ din lume care beneficiaza de 12 cartuse de cerneala. Cu un design inspirat de la seria EOS, modelul produce cea mai buna calitate pentru tiparituri color si monocrom, fiind ideala pentru profesionisti si fotografi avansati. Nivelul exceptional de productivitate o face ideala pentru utilizarea in studiouri si expozitii comerciale.


Sistem cu 12 cartuse de cerneala pentru rezultate superbe


Sistemul unic cu 12 cartuse extinde semnificativ gama de culori reproduse si dispune de noul Chroma Optimizer pentru un negru intens si stralucire uniforma. Cele cinci cartuse de negru produc tiparituri monocrom la calitate profesionala cu detalii excelente in zonele de umbra, dar si o gradare fina a tonurilor de negru. Noua generatie de cartuse cu pigment LUCIA a fost utilizata pentru a oferi imaginilor o consistenta impresionanta.


Tiparituri color si monocrom la calitate exceptionala


PIXMA PRO-1 suporta imagini la rezolutie 1200ppi (dublu in comparatie cu generatia precedenta de imprimante PIXMA Pro) pentru a reproduce cat mai fidel calitatea fotografiilor realizate cu o camera foto profesionala si a imprima imagini la rezolutii de pana la 4800x2400dpi. Noul sistem Optimum Image Generating system (OIG) analizeaza fotografiile si calculeaza cu exactitate combinatia si cantitatile de culori pentru fiecare picatura asezata pe suportul foto de catre capul de imprimare Canon FINE cu 12,288 duze.
Sistemul OIG imbunatateste gradul de reproducere al culorilor, gradatiile naturale si gradul de stralucire in fiecare mod de imprimare si tip de hartie, pentru o calitate atat de realista incat veti fi atrasi in peisaj. Gradatiile fine ale culorilor sunt posibile multumita capabilitatii de imprimare 16-bit pe canal. Noul PIXMA PRO-1 dispune de trei moduri de culoare, inclusiv noul mod Photo Colour ce reproduce tonuri vii de albastru si verde. Modul Linear Tone reproduce culori cu tonuri liniare, in timp ce modul ICC Profiles permite utilizatorilor sa foloseasca profile de culori pentru anumite tipuri de hartie sau sa-si creeze propriile profile.


Productivitate la nivel comercial


PIXMA PRO-1 poate imprima o imagine la calitate de galerie in aproximativ 2 minute si 55 secunde , cu mult mai putin in comparatie cu cele 7 minute si 55 secunde ale modelului PIXMA Pro9500 MkII. Cartusul de cerneala de 2,5 ori mai mare decat cel mai apropiat model asigura perioade de utilizare mai mari, fara intreruperi dese ale proceselor de imprimare. Panourile frontale permit un acces usor la cartuse si, pentru o eficienta ridicata, tava din spate poate fi incarcata cu pana la 20 coli de hartie foto, in timp ce tava de alimentare manuala accepta hartie foto cu o latime de 356mm si greutate mai mari.
Pentru tiparituri vandabile, sistemul de control in timp real al volumului de cerneala utilizat stabilizeaza culorile si densitatea cernelurilor, asigurand consistenta pe toate tipariturile. Fiabilitatea intr-un mediu comercial este asigurata prin utilizarea de functii disponibile in mod normal pe imprimantele profesionale de format mare, inclusiv un ventilator cu sistem de circulare a aerului si un sistem tubular de alimentare cu cerneala. Interfata de retea Ethernet asigura o conectare rapida si usoara catre alti utilizatori din retea.


Flux de lucru simplificat si control profesional al culorilor


PIXMA PRO-1 este livrata cu un pachet software Easy-PhotoPrint Pro care simplifica operatiile de configurare si ofera suport pentru imprimarea la volume mari. Suportul a fost extins pentru toata suita de aplicatii Adobe Photoshop dar si pentru pachetul software Canon Digital Photo Professional. Imprimanta poate selecta automat profilul ICC corespunzator tipului de hartie Canon folosit, in timp ce un set extins de profile ICC este disponibil pentru hartii speciale ale altor producatori.
Suita Colour Management Tool Pro, care poate fi descarcata de la adresa software.canon-europe.com, ofera suport pentru unelte x-rite de management al culorilor, inclusiv Colour Munki Photo si Colour Munki Design, si permite utilizatorilor sa-si creeze propriile profile de culoare pentru a obtine rezultatele optime. PIXMA PRO-1 dispune de functia Ambient Light Correction astfel incat utilizatorii sa poata selecta tipul de lumina la care tiparitura va fi expusa. Culorile sunt automat ajustate pentru a asigura cea mai buna reproducere a imaginii in conditii diferite de vizualizare.
PIXMA PRO-1 va fi disponibila in Europa incepand cu luna Noiembrie 2011.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite