Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Oracle achiziţioneaza compania RightNow

26 Octombrie 2011



Oracle a anunţat încheierea unui acord de achiziţionare a RightNow Technologies, Inc., un furnizor important de servicii Cloud, pentru 43 de dolari pe acţiune sau aproximativ 1,5 miliarde de dolari. Soluţia Customer Service Cloud de la RightNow ajută organizaţiile să îmbunătăţească experienţa clienţilor în toate call centerele, pe web şi în reţele sociale.
Consiliul de administraţie al companiei RightNow Technologies a aprobat tranzacţia în unanimitate. Se aşteaptă ca tranzacţia să se finalizeze până la sfârşitul lui 2011 sau începutul lui 2012, în funcţie de decizia acţionarilor RightNow, de aprobări suplimentare din partea organismelor de reglementare şi de condiţiile obişnuite de încheiere a tranzacţiilor.
„Oracle acţionează agresiv pentru a pune la punct o gamă completă de soluţii Cloud, inclusiv pentru automatizarea forţei de vânzări, gestiunea resurselor umane, a talentelor, a socializării în reţea, baze de date şi Java, ca parte a ofertei integrate de public cloud”, a declarat Thomas Kurian, Executive Vice President, Oracle Development.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite