Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

CoSoSys lanseaza Endpoint Protector 4

27 Octombrie 2011CoSoSys a lansat ultima versiune a soluţiei sale pentru securitatea reţelelor şi dispozitivelor portabile şi pentru prevenirea pierderilor de date, Endpoint Protector 4 pentru Windows şi Mac OS.


Doar în luna septembrie, peste 20 de milioane de seturi de date au fost afectate de breşe de securitate, cel mai mare procent afectând segmentul de afaceri din întreaga lume. În plus, în primele şapte luni ale anului, peste 135 de milioane de seturi individuale au fost implicate în breşe recunoscute public, mediul de business fiind din nou pe primul loc în topul celor afectaţi, urmat de sectorul guvernamental, educaţional şi de sănătate. Pentru a ajuta prevenirea consecinţelor unor astfel de incidente, CoSoSys a lansat o nouă versiune a celui mai important produs din portofoliu, soluţia pentru securizarea reţelelor şi a dispozitivelor portabile şi pentru prevenirea pierderilor de date, Endpoint Protector.


Noua soluţie oferă un grad maxim de control al celor mai noi dispozitive disponibile pe piaţă şi oferă suport pentru ultimele versiuni ale platformelor Windows şi Mac OS, inclusiv Mac OS X Lion. Adaptându-se continuu la noile ameninţări de securitate care se răspândesc rapid şi afectează atât sectorul IMM, cât şi marile corporaţii, Endpoint Protector 4 este gândit să ofere nu doar protecţie proactivă a reţelelor de companie împotriva pierderilor şi furturilor de date, ci şi rapoarte detaliate despre informaţiile transferate din şi către reţea.


„Prin Endpoint Protector 4 ne respectăm misiunea de a proteja companiile de toate dimensiunile şi de toate nivelurile de complexitate de ameninţările din mediul de afaceri modern. Scopul nostru este să ne asigurăm că oferim protecţie optimă pentru reţele şi date, astfel încât companiile să poată beneficia de avantajele noilor tehnologii ce vin cu conectivitate instantanee, mobilitate maximă, stocare de cantităţi impresionante de date, integrându-se cu succes în fluxul lor de business existent”, a declarat Roman Foeckl, Director General al CoSoSys.


Endpoint Protector 4, disponibil ca appliance virtual sau hardware, este conceput pentru a minimiza ameninţările interne, a reduce riscul scurgerilor de date şi a controla dispozitivele conectate la computerele Mac/Apple sau Windows. Soluţia le permite departamentelor IT să controleze în mod proactiv utilizarea internă a dispozitivelor, în timp ce înregistrează toate datele transferate prin reţea şi criptează datele aflate în tranzit pe dispozitivele portabile.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite