Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BRINEL, premiat de Microsoft

27 Octombrie 2011Compania BRINEL a fost desemnata de Microsoft ca fiind cel mai bun partener pentru rezultatele obtinute fată de planul de afaceri din anul fiscal 2011, pe segmentul de piata al companiilor mici și mijlocii, în cadrul evenimentului Microsoft Club, organizat în acest an în Bulgaria în perioada 20-23 octombrie.


„Premiul Microsoft obtinut în acest an reconfirmă faptul că BRINEL isi îndeplineste cu seriozitate si profesionalism promisiunile, atât fată de clienti, cât si fată de partenerii strategici pe care îi are. Cresterea constantă a companiei BRINEL s-a regasit si în parteneriatul cu Microsoft, cu care suntem partener de când există Microsoft România, de acum 15 ani”, a declarat Marcel Borodi, CEO Brinel.


BRINEL este singurul partener de Solutii Microsoft cu 4 certificări GOLD: ERP, Identity and Security, Server Platform si Volume Licensing.
De asemenea, BRINEL este partener Microsoft Large Account Reseller (LAR), certificat pentru consultantă si licentiere Enterprise.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite