Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio lansează serviciul de actualizare pe viata a hartilor

27 Octombrie 2011Mio lansează Lifetime Map Updates, un serviciu suplimentar de actualizare a hărţilor pe toată durata de funcţionare a GPS-ului Mio achiziţionat. După achiziţionarea produsului cu acest serviciu preinstalat, actualizările de hărţi nu generează costuri suplimentare. Tot ce trebuie să facă un utilizator este să înregistreze dispozitivul şi va primi cele mai recente actualizări ale hărţilor de patru ori pe an, pe toată durata de funcţionare a GPS-ului.
Acest serviciu va fi oferit cumpărătorilor de echipamente Mio începând din luna noiembrie.


Modelele care beneficiaza de acest serviciu sunt Mio Spirit 680, Mio Spirit 685 şi Mio Spirit 687, toate având instalată harta Full Europa.
În mod curent, apar schimbări pe traseele urbane sau rurale, intersecţiile sunt înlocuite de sensuri giratorii, apar drumuri noi şi segmente de drum rezidenţial. Cu noul serviciu Mio Lifetime Map Updates, utilizatorii se pot baza întotdeauna pe dispozitivul de navigare de la Mio pentru a ajunge în siguranţă şi fără bătăi de cap la destinaţie. Odată ajunşi, GPS-ul Mio le arată cele mai noi restaurante, muzee şi alte locuri interesante pe care n-ar trebui să le rateze. In plus, fiecare dispozitiv Mio dispune şi de Garanţia Celei Mai Noi Hărţi, astfel incat şoferii sunt asiguraţi că beneficiază de cele mai noi informaţii în momentul în care achiziţionează produsul.


Informările transmise de comunitatea de utilizatori Mio sunt de asemenea luate în considerare ca surse adiţionale. Informările primite de la utilizatorii de GPS-uri Mio sunt validate şi ulterior adăugate hărţilor, fiind utile mai ales pentru localităţile dispersate sau pentru zonele rurale, mai puţin acoperite de alte surse de furnizare a datelor.


Pentru a beneficia de serviciul cu valoare adăugată Mio Lifetime Map, utilizatorii Mio trebuie să îşi înregistreze dispozitivul în cel mult 30 de zile de la data achiziţionării pe site-ul mio.com/lifetimemaps. Ulterior vor primi o cheie de activare şi instrucţiuni pentru următorii paşi care trebuie urmaţi. Serviciul este activ pe toată durata de funcţionare a dispozitivului sau pentru perioada în care Mio oferă suport pentru un produs.


Una dintre caracteristicile inovatoare este IQ Routes, care anticipează congestiile din trafic la ore de vârf pe baza istoricului şi a funcţiei LearnMe, un sistem inteligent care învaţă şi se adaptează la stilul de condus al fiecărui individ, facilitând estimarea cât mai corectă a timpului în care se ajunge la destinaţie. Alte caracteristici utile includ informaţiile în timp real din trafic (TMC), meniul QuickStart, căutarea după cuvinte cheie, informaţii despre limitările de viteză, ghidarea prin tuneluri etc.


Noile echipamente Mio includ, de asemenea, serviciile MioMore, care oferă accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo şi la căutarea locală Google.


Întreaga gamă de dispozitive Mio include funcţia de asistenţă la parcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe o rază de 1 km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă pentru a înlesni virarea, opţiune extrem de folositoare în special în traficul aglomerat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
corneliavinez
am solicitatt si eu informatii despre acest aparat...ieri 10.07.2012....pentru a mi l comanda....astept sa ma contacteze un operator ..doresc sa stiu daca softul este in limba romana...ma bucura faptul ca am actualizare harti pe viata...am scapat de stresul achizitionarii de harti .."actualizate "da,atat cat ma pricep ,,adica deloc"..cred ca este cel mai buuuuuuuuuuuuuun
12 Iulie 2012, 09:22:55