Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ecosisteme de parteneriat: HP România „Credem că avem acoperirea cea mai bună pe canalul de parteneri”

27 Octombrie 2011




„Principalul nostru diferenţiator este reprezentat de capabilităţile de casă de soluţii - integrator specializat de soluţii şi servicii IT&C. În aproape toate proiectele dezvoltate alături de HP folosim expertiza echipei noastre, atât în zona de vânzare-implementare, cât mai ales în zona de suport. Din punct de vedere cronologic, ultimul proiect reprezintă o soluţie de infrastructură completă, pentru una dintre aplicaţiile cu care beneficiarul îşi gestionează fluxurile de business”, încheie reprezentantul Crescendo.


SCOP Computers, dublu-premiat de HP România


Compania SCOP Computers a primit din partea HP România, în cadrul evenimentului New Product Introduction (NPI), care marchează încheierea anului fiscal HP 2011, două premii importante: The Best ESSN Distributor 2011” şi „Best Run Rate PSG Distributor in 2011”. „Acordarea acestor distincţii reprezintă recunoaşterea faptului că SCOP Computers activează în piaţă cu cea mai largă gamă de produse HP PSG şi confirmă încă o dată poziţia sa de lider în piaţă pe segmentele de servere, storage, networking, dar şi personal computing. Eforturile noastre pentru poziţionarea în piaţă
ca Value Added Distributor încep să-şi arate rezultatele. Am reuşit să ne păstrăm şi să ne consolidăm poziţia într-o piaţă care a suferit schimbări semnificative datorită condiţiilor economice, ceea ce dovedeşte că direcţiile abordate au fost cele potrivite. Totodată, dorim să mulţumim HP România, pentru suportul şi încrederea acordate, şi partenerilor SCOP Computers, care au avut o contribuţie importantă în realizările noastre şi, fără de care, eforturile depuse ar fi fost inutile”, a declarat Cristian Stan, Manager Presales & Enterprise Solutions SCOP Computers.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite