Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL Romania anunta inceperea parteneriatului de distributie cu Tornado Tehnology

28 Octombrie 2011



Filiala din Romania a ZyXEL Communications, producator mondial in domeniul networking-ului, anunta semnarea parteneriatului de distributie cu Tornado Tehnology. Echipa de vanzari si consultantii Tornado vor livra catre piata de consum, dar si pentru clientii business, toate tipurile de echipamente de retea si securitate ZyXEL, recunoscute pentru fiabilitatea si performantele ridicate.
“Dezvoltarea lantului de parteneri si distributie este o consecinta fireasca a deschiderii filialei din Romania. ZyXEL Communications dispune de o paleta variata de solutii care acopera nevoile de comunicare si networking ale unor organizatii foarte diverse, incepand cu home office si incheind cu organizatiile foarte mari sau companiile din telecom.” a precizat Octavian Oancea Country Manager ZyXEL Romania.
“Tornado Tehnology s-a impus ca unul dintre principalii furnizori de solutii din domeniul infrastructurii de retea si comunicatii si consideram ca am facut o alegere foarte buna in dezvoltarea companiei in Romania. Noul parteneriat va asigura clientilor nostri accesul mai facil la solutiile ZyXEL, contribuind totodata la cresterea vizibilitatii produselor noastre.” a continuat Octavian Oancea.
Cu o traditie de 16 ani in domeniu, Tornado are un portofoliu vast de produse si servicii. Promovand in permanenta conceptul de parteneriat si dezvoltand continuu portofoliul de servicii, Tornado si-a construit o solida reputatie pe piata romanesca.
“Colaborarea cu ZyXEL reprezinta pentru Tornado Technology o oportunitate de a-si dezvolta portofoliul cu o gama completa de solutii de networking si securitate IT de ultima generatie, renumite atat prin designul lor inovativ cat si prin calitate. Oferim in acest moment un portofoliu complet de echipamente si software pentru comunicatii si securitate IT care poate aduce partenerilor nostri una dintre cele mai mari margini de profit din industrie.” a precizat George Florea, CEO Tornado Technology.
ZyXEL Romania isi va extinde canalul de parteneri, urmand sa faca mai multe anunturi in acest sens. Dezvoltarile ulterioare ale canalului de distributie vor viza mai cu seama zona utilizatorilor finali si de retail.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite