Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

HP GeBOC, recompensata de Camera de Comert

28 Octombrie 2011



HP Global eBusiness Operations Centre ocupă primul loc la categoria „Întreprinderi foarte mari”, domeniul „Servicii: activităti de consultantă în management”, în Editia a XVIII-a a Topului anual al firmelor din Capitală, întocmit de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucureşti.


Compania a fost astfel recompensată pentru managementul său performant, care a stat la baza unei cresteri de 30% a cifrei de afaceri în 2010 comparativ cu 2009. De asemenea, HP GeBOC a fost una dintre putinele întreprinderi locale care, în pofida conditiilor economice dificile din anul trecut, a reusit să coopteze în echipa sa peste 1.000 de angajati noi.


„Încă de la început ne-am dorit să dezvoltăm o afacere eficientă si capabilă să ofere valoare adăugată clientilor nostri, dar si una care să creeze locuri de muncă de calitate pentru orasul în care ne desfăsurăm activitatea. Ne bucurăm că efortul nostru de a fi buni cetăţeni în fiecare zi a căpătat recunoastere”, spune Alexander Weigl, Managing Director HP GeBOC.


GeBOC (Global eBusiness Operations Centre) este centrul de servicii partajate si de externalizare de procese de business (BPO) al companiei HP. Deschis în 2005 si având aproximativ 3.100 de angajati, HP GeBOC este cel mai mare centru de servicii partajate din România si oferă asistentă pentru birouri si centre HP din toată lumea. În 2011, centrul din România, alături de centrul HP din Polonia, a câstigat Premiul pentru excelentă oferit de Reteaua Europeană de Servicii Partajate si Externalizare (SSON), cea mai importantă organizatie de profil din lume. În plus, conform unui studiu Mercury Research din iunie 2011, HP GeBOC este a doua companie preferată de românii interesati să lucreze într-un centru BPO.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite