Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza imageFORMULA DR-M140, un nou model de scaner desktop compact si versatil

01 Noiembrie 2011



Canon Europe, lider mondial in solutii de imagistica, anunta lansarea modelului imageFORMULA DR-M140, un scaner desktop compact si versatil destinat procesarii documentelor in departamentele si grupurile de lucru din birourile aglomerate.
DR-M140 ofera o forma compacta, cu un design U-turn si, masurand mai putin de 10 cm in inaltime, este suficient de mic pentru a se potrivi intr-un sertar de birou pentru depozitare si functionare convenabila.Canon imageFORMULA DR-M140 este dotat cu acelasi sistem fiabil de manipulare a hartiei ca si modelul imageFORMULA DR-2580C. Acest mecanism de alimentare robust asigura ca pachetele de documente de diferite tipuri sunt prelucrate fara probleme, in timp ce sistemul selectabil de ghidare a hartiei inseamna ca scanerul poate manipula o varietate mai mare de documente. Se pot scana documente A3 in modul Folio si documente de pana la 3m in lungime, cum ar fi role de casa, de marcat precum si documente groase, cum ar fi carti de identitate, carduri de credit sau carduri embosate.
DR-M140 este suficient de robust pentru a procesa pana la 6.000 de documente scanate zilnic, ceea ce il face ideal pentru scanarea pachetelor mari de documente. Detectarea cu ultrasunete a alimentarii duble identifica erorile aparute in timpul scanarii pachetelor de documente, in timp ce facilitatea „double feed release” (DFR) permite utilizatorilor sa ignore dubla alimentare cu documente si sa continue scanarea in cazuri speciale, de exemplu, atunci cand se scaneaza un plic sau un document cu un post-it atasat. DR-M140 mentine nivelurile de productivitate - scanare color cu viteze de pana la 40ppm/80ipm - chiar si atunci cand scanarea se face la rezolutii mai mari de 300 dpi. Acest lucru imbunatateste precizia de recunoasterea datelor din documente si a aplicatiilor OCR, permitand companiilor sa extraga numerele de identificare a clientilor si alte detalii pentru o procesare mai rapida. Functiile de procesare de inalta calitate a imaginii includ detectarea automata a culorilor, orientarea textului, detectia automata a dimensiunilor paginii si eliminarea scanarii paginilor goale. Toate acestea pot stimula productivitatea si pot mentine un nivel inalt al preciziei scanarii.
Noul scaner desktop include, de asemenea, o suita de software profesional cu posibilitatea conectarii directe la SharePoint. Puternicele unelte software pentru scanarea pachetelor de documente si scanarea ad-hoc includ CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office si Kofax VRS. DR-M140 suporta scanarea in mai multe formate de fisiere, inclusiv PDF-A, standardul industrial pentru arhivare pe termen lung, si PowerPoint.
"Canon imageFORMULA DR-M140 se bazeaza pe succesul popularului model DR-2580C, cu un design inteligent si un numar de inovatii tehnologice care raspund nevoilor clientilor nostri de a scana rapid, exact si in mod fiabil. Acest scaner de birou compact ofera capacitati de procesare a documentelor la viteze mari, pentru scanarea descentralizata si a documentelor de mare importanta in micile companii si grupurile de lucru corporatiste. Prin design-ul inovator, oferim clientilor nostri o alternativa atractiva intr-o piata in plina expansiune si foarte aglomerata din punct de vedere al numarului de modele", declara Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director Canon Europe.
ImageFORMULA DR-M140 va fi prezentat la Salon du Document Numerique din Franta si va fi disponibil in Europa de la inceputul lunii noiembrie 2011.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite