Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

TotalSoft pregateste lansarea Charisma ERP 2012

01 Noiembrie 2011



TotalSoft va lansa în luna noiembrie, cu ocazia evenimentului Zilele Charisma, noua generatie a solutiei Charisma ERP 2012, care include module cu functionalităti extinse si instrumente inovative. Printre noutăti se numără: integrarea unui motor de căutare si filtrare a datelor, modul intuitiv de navigare, vizibilitate si control complet asupra proceselor interne si orientarea către dispozitive mobile. Zilele Charisma se va desfăşura în perioada 16-17 noiembrie in Bucureşti.


Charisma ERP 2012 include module noi de Workflows, Document Management si Intranet, dar si functionalităti precum Search si Task List.


Integrarea unui motor de căutarea şi filtrare a datelor disponibile în sistemul ERP va schimba radical modul de interactiune al utilizatorilor cu un software de business. Acest lucru va fi posibil prin intermediul Charisma Search, o inovatie tehnologică a echipei de Research & Development a TotalSoft, care va fi inclusă în toate produsele din suita Charisma.


Prin Charisma Task List utilizatorii îsi vor putea integra lista de taskuri din Microsoft Outlook cu modulul de Workflows si entitătile din Charisma ERP, putând să-si administreze propriile activităti, să delege sau să urmărească task-urile altei persoane, direct din platformă. Sarcinile administrate pot fi personale, de birou sau cele legate de procesele derulate în Charisma ERP, modulul fiind de fapt o transpunere în business, însă mult mai detaliată, a aplicatiei Tasky lansată anul acesta pentru segmentul B2C.


Modulul Workflows aduce noi beneficii în zona fluxurilor si proceselor de business, rezultate în urma parteneriatului strategic încheiat cu Nintex, liderul global în dezvoltarea aplicaţiilor software conexe platformei Microsoft SharePoint. Noua solutie contribuie la reducerea costurilor operaţionale, prin eliminarea unor timpi de execuţie redundanţi sau manuali, la eficientizarea activităţilor operaţionale, precum si la minimizarea riscului intern, datorită sporirii controlului şi introducerii automatizărilor operaţionale.


O altă componentă a sistemului, Charisma Document Management, foloseşte noile functionalităţi Microsoft SharePoint pentru implementarea de sisteme de gestiune a aprobărilor necesare documentelor, dar şi definirea de fluxuri de lucru în scopul reglementării circulaţiei acestora. Printre beneficiile soluţiei se numără facilitarea lucrului cu documente (salvarea, arhivarea, regăsirea, istoricul, controlul versiunilor, raportări), prezentarea informaţiilor specifice unui Intranet într-o manieră grafică personalizată, adaptată imaginii şi strategiei clientului, dar şi regăsirea uşoară a documentelor de interes şi gestionarea drepturilor de acces.


Prin Charisma Intranet - platforma web care asigură informarea rapidă şi mediul de colaborare propice pentru angajaţii unei companii - Charisma oferă utilizatorilor un mediu de lucru securizat si accesibil. Astfel, angajatii companiilor care utilizeaza platforma au acces la date despre companie, posibilităti de distribuire si publicare de documente de interes, bune practici organizationale sau calendare de activităti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite