Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Maguay este premiata de Microsoft Romania

02 Noiembrie 2011



Compania Maguay a primit de la Microsoft premiul „Best performance in DOEM top volume and business plan attainment in fiscal year 2011”, adică premiul pentru cel mai mare volum de vânzări Direct OEM şi pentru cea mai bună performanţă în realizarea obiectivelor din planul de afaceri pe anul fiscal 2011.
Premiul a fost oferit de reprezentanţii companiei Microsoft Romania, cu ocazia evenimentului Microsoft Club, care a avut loc în Bulgaria, în perioada 20-23 octombrie 2011.


„Parteneriatul între Maguay şi Microsoft a demarat în 2001. Treptat, vânzările noastre de produse Microsoft au crescut ca volum de afaceri şi, în consecinţă, a crescut şi nivelul de competenţă al Maguay, care astfel devine din 2007 Partener Direct OEM Microsoft. În prezent, Maguay deţine competenţele Microsoft Gold OEM şi Microsoft Gold Server Platform. Obţinerea acestui premiu reprezintă o confirmare a pozitiei de lider al producatorilor locali de sisteme de calcul, cu linii complete de PC-uri, notebook-uri şi servere marcă proprie”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite