Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP īsi dubleaza baza de clienti pentru echipamentele de stocare 3PAR

02 Noiembrie 2011



HP a anuntat că si-a dublat baza de clienti – furnizori de servicii pentru produsele 3PAR Utility Storage în primele trei trimestre care au urmat achizitiei companiei, finalizată în septembrie 2010.


Această evolutie a numărului de clienti a contribuit la o crestere anuală de peste 100% a veniturilor HP 3PAR în al treilea trimestru fiscal al companiei (care s-a încheiat la 31 iulie 2011).
Sistemele de stocare 3PAR P10000 V800 au stabilit si un nou record mondial de procesare a tranzactiilor online (OLTP), măsurat în functie de standardul SPC-1 stabilit de Storage Performance Council (SPC - Consiliul pentru Performanta Echipamentelor de Stocare). Acest record mondial de performanţă, stabilit pentru medii IT din companii mari, medii virtualizate si centre de date în cloud, le va permite clientilor să-si consolideze pe scară largă infrastructura IT virtualizată.


„Încă de la achizitia 3PAR de către HP, în urmă cu un an, ne-am propus să crestem standardele de eficientă si agilitate a echipamentelor de stocare ce fac parte din oferta noastră de IT-as-a-Service ”, a spus David Scott, senior vice president and general manager, Storage, HP.



Tags: HP, stocare, 3PAR

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite