Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Spearhead Systems devine partener Premium SGI

04 Noiembrie 2011



Spearhead Systems anunta parteneriatul cu SGI si obtinerea statului de partener Premium si distribuitor in Romania. SGI, cunoscuta cu numele anterior de Silicon Graphics Computer Systems, este liderul pietei de solutii High Performance Comuting.
SGI dezvolta si vinde o gama larga de servere dedicate, solutii de stocare a datelor, software si produse de infrastructura la comanda cat si o noua generatie de centre de date modulare. Sistemele SGI, datorita modelului „construit la comanda" permit clientilor sa acceseze, sa analizeze, sa transforme si sa administreze cantitati foarte mari de date in timp real, oferind intreprinderilor un cost total mai mic (TCO), cu o mai mare flexibilitate si scalabilitate.
Prin parteneriatul cu SGI, Spearhead Systems trece la un alt nivel al serviciilor profesionale pe piata romaneasca (High Performance Technical Computing - HPTC) oferind solutii atat mediului de afaceri, tehnic, cat si stiintific.
„Scopul nostru este sa crestem viteza de procesare, ajutand la dezvoltarea unor domenii precum sistemele de aparare si strategie ale guvernului, meteorologie, stiintele naturii si fizica, energie (inclusiv petrol si gaz), aerospatiu si auto, internet, servicii financiare, media si entertainment si analiza de date", declara Marius Pana - General Manager al companiei Spearhead Systems.
Solutiile Scale-out si HPC cluster includ servere RackAble cu adancime la jumatate si standard, cabinete CloudRack cu „tavi" pentru o densitate si configurabilitate inovatoare, precum si Altix ICE cu performanta la nivel inalt si o densitate foarte mare, arhitectura blade, bazata pe interconectare HPC.
Solutiile Scale-up sunt bazate pe memoria partajata a arhitecturii Altix impreuna cu tehnologia interconectata de latenta redusa NUMAlink. Produsul de baza al liniei scale-up este Altix UV, cel mai rapid si scalabil computer cu memorie partajata, dupa standardele actuale.
"Pe masura ce intram in noua generatie, trecand de la petaflopi la exaflopi, SGI a devenit un lider de incredere in tehnica de calcul, sustinand unele dintre cele mai critice aplicatii din industrii. " declara Earl Joseph, Vice Presedinte de Program, IDC.
„SGI vrea sa creasca nivelul afacerii la nivel global si sa castige o cota mai mare pe pietele strategice, combinand forta de vanzare, orientarea catre nevoile clientilor si valoarea solutiilor oferite, prin puterea partenerilor selectati. Compania Spearhead Systems se potriveste perfect cu aceasta strategie atat datorita abordarii orientate catre client cat si a filozofiei lor de a se concentra pe tehnologii inovatoare, astfel incat clientii sa isi canalizeze eforturile inspre activitatea lor de baza. Atat noi cat si compania Spearhead Systems ne-am construit afacerea pe expertiza si orientarea catre nevoile clientilor, iar eu sunt entuziast si increzator sa promovam brandul SGI pe piata romaneasca impreuna cu Spearhead Systems." a declarat Rod Evans, Vice Presedinte SGI EMEA.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite