Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

NetSafe Solutions lansează portalul www.BarracudaStore.ro

04 Noiembrie 2011



NetSafe Solutions, companie specializată în domeniul securitatii informatice, lansează portalul www.BarracudaStore.ro. BarracudaStore este un instrument dedicat proceselor de distributie business-to-business si business-to-customer pentru solutiile de securitate IT Barracuda Networks.


NetSafe Solutions este distribuitorul cu cea mai mare experiență pentru gama de soluții de securitate IT Barracuda Networks, în acest an împlinind șapte ani de la lansarea acestui parteneriat.
„Portalul BarracudaStore este un instrument de e-business, instrument care a fost dezvoltat la cererea clientilor si partenerilor nostri. Portalul simplifică procesul de achizitie a echipamentelor Barracuda Networks atât pentru resellerii nostri, cât si pentru companiile care doresc să achizitioneze direct aceste echipamente”, a declarat Doru Manea, General Manager NetSafe Solutions.


Portalul BarracudaStore are o interfață simplă, prin intermediul căreia pot fi accesate principalele categorii de echipamente (spam & virus firewall, web filter, load balancer etc.), detalii tehnice complete legate de soluțiile Barracuda și gama completă de modele.
Interfata permite alegerea statului de reseller sau cumpărător direct pentru solutiile de securitate. Utilizatorii finali au de asemenea posibilitatea de a alege un reseller agreat pentru finalizarea procesului de achizitie.
NetSafe Solutions are singurul centru de training din Europa de Est pentru solutiile Barracuda.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite