Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Oracle lansează o versiune īmbunătăţită a Oracle Identity Analytics

04 Noiembrie 2011



Oracle a anunţat astăzi cea mai recentă versiune a Oracle Identity Analytics (OIA).
Oracle Identity Analytics este o componentă a familiei de produse Oracle Fusion Middleware 11g şi Oracle Identity Management 11g.


Cu această versiune, Oracle Identity Analytics simplifică certificarea rapoartelor de acces prin vizualizări centrate pe afacere şi dashboard-uri pe baza cărora se poate acţiona, susţinute de o soluţie complexă de analiză a identităţii, care ajută la reducerea numărului de erori ce pot apărea în procesul de certificare şi care măreşte productivitatea utilizatorilor cu până la 80%.
OIA vine cu indicatori de risc agregaţi într-un context istoric detaliat, care le permit factorilor de decizie să-şi concentreze atenţia asupra aplicaţiilor critice şi a riscurilor de auditare asociate.


Performanţa îmbunătăţită a soluţiei OIA permite clienţilor să dimensioneze iniţiativele de conformitate care oferă suport pentru milioane de utilizatori cu drepturi în mii de aplicaţii, indiferent dacă sunt local sau în cloud, fără a face compromis la viteză sau la integritatea informaţiilor.


Cele mai importante îmbunătăţiri aduse Oracle Identity Analytics sunt:
- Modalităţile de vizualizare pentru certificarea accesului cu design refăcut, susţinute de analize detaliate ale riscurilor legate de identitate şi însoţite de informaţii de context care fac mai uşoară şi mai rapidă îndeplinirea conformităţii de către clienţi.
- Motor mai rapid de import al datelor pentru a prelucra date de până la 3 ori mai repede.
- Agregarea riscului furnizată de Oracle Identity Manager oferă o înţelegere în profunzime a modului în care a fost alocat accesul utilizatorilor, oferind auditorilor informaţii de context despre riscuri, pentru a putea lua decizii informate.
- Modelare complet personalizabilă pentru indicatorii de risc pe baza obiectivelor de audit, pentru definirea rolurilor sau a drepturilor ori pentru metoda de provizionare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite