Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Tornado Technology anunta inceperea parteneriatului de distributie cu Webroot

09 Noiembrie 2011



Tornado Technology anunta inceperea parteneriatului de distributie cu Webroot, furnizor global de solutii de securitate on-line. Produsele Webroot impun anumite politici de navigare pe Internet detectand foarte usor vulnerabilitatile aparute in timpul acesteia, stopand virusii, phising-urile si atacurile spyware, reducand costurile de operare, accelerand viteza de download si scanand vulnerabilitatile in timp real.
Un important serviciu oferit de catre Compania Webroot este E-mail Security Service ce prezinta un mare grad de administrare si protectie pentru traficul de e-mail special creat pentru securitatea companiilor. Astfel, afacerile vor fi protejate impotriva virusilor, malware, phising si spam-uri fara costuri aditionale pentru personal de administrare si programe software. Email Archiving Service, o alta solutie pusa la dispozitia clientilor de catre Solutiile Webroot sunt destinate arhivarii inboxului de e-mail simplificand stocarea si managementul mailurilor din inbox, oferind si integrare cu Outlook, reducand costurile cu solutiile de arhivare e-mail si eliminand necesarul de storage avand capabilitati nelimitate de stocare in cloud.
„Prin imbogatirea portofoliului cu produsele si serviciile Webroot, ne respectam misiunea de a oferi partenerilor nostri cea mai buna oferta de solutii si tehnologii IT, scopul nostru fiind sa furnizam produse inovatoare si performante care reprezinta o valoare adaugata pentru acestia”, a precizat George Florea, CEO Tornado Technology.
Parteneriatul cu Tornado Technology reprezinta o oportunitate pentru Webroot de a-si distribui produsele in cele mai bune conditii pe piata romaneasca.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite