Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Tornado Technology anunta inceperea parteneriatului de distributie cu Webroot

09 Noiembrie 2011Tornado Technology anunta inceperea parteneriatului de distributie cu Webroot, furnizor global de solutii de securitate on-line. Produsele Webroot impun anumite politici de navigare pe Internet detectand foarte usor vulnerabilitatile aparute in timpul acesteia, stopand virusii, phising-urile si atacurile spyware, reducand costurile de operare, accelerand viteza de download si scanand vulnerabilitatile in timp real.
Un important serviciu oferit de catre Compania Webroot este E-mail Security Service ce prezinta un mare grad de administrare si protectie pentru traficul de e-mail special creat pentru securitatea companiilor. Astfel, afacerile vor fi protejate impotriva virusilor, malware, phising si spam-uri fara costuri aditionale pentru personal de administrare si programe software. Email Archiving Service, o alta solutie pusa la dispozitia clientilor de catre Solutiile Webroot sunt destinate arhivarii inboxului de e-mail simplificand stocarea si managementul mailurilor din inbox, oferind si integrare cu Outlook, reducand costurile cu solutiile de arhivare e-mail si eliminand necesarul de storage avand capabilitati nelimitate de stocare in cloud.
„Prin imbogatirea portofoliului cu produsele si serviciile Webroot, ne respectam misiunea de a oferi partenerilor nostri cea mai buna oferta de solutii si tehnologii IT, scopul nostru fiind sa furnizam produse inovatoare si performante care reprezinta o valoare adaugata pentru acestia”, a precizat George Florea, CEO Tornado Technology.
Parteneriatul cu Tornado Technology reprezinta o oportunitate pentru Webroot de a-si distribui produsele in cele mai bune conditii pe piata romaneasca.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite