Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Tehnologiile mobile, noua miza pentru Softelligence

09 Noiembrie 2011



Tehnologiile mobile sunt urmatorul pariu pe care il face compania Softelligence, furnizor de solutii integrate e-Business si CRM, ca o extensie fireasca a activitatii de cercetare si dezvoltare efectuata pana in prezent in domeniul solutiilor bazate pe internet.
Primul pas in industria tehnologiilor mobile il reprezinta aparitia unei noi divizii in cadrul Softelligence – OMNi Mobile – in cadrul careia s-au dezvoltat in ultimele cinci luni module mobile pentru suita OMNi e-Business 2.0. Cele 3 module noi – m-Sales (un instrument pentru SFA - Sales Force Automation/automatizarea fortei de vanzare), m-Documents (tehnologie de gestionare inteligenta a documentelor prin OCR) si m-Support (mobile self service) se afla deocamdata in faza beta si vor fi oferite clientilor OMNi e-Business incepand cu finalul acestei luni. Primele doua aplicatii disponibile comercial vor fi OMNi m-Sales si OMNi m-Documents.
„Este firesc ca astazi, cand spunem e-Business, adica solutii software de optimizare a afacerii ce au la baza internetul, sa gandim si „mobile”. Este un moment potrivit pentru OMNi e-Business sa incorporeze expertiza noastra in solutii destinate smartphone-urilor si in special tabletelor, datorita cererii in evidenta crestere pentru acest gen de aplicatii. Mai mult, tehnologia hardware mobila disponibila in prezent la preturi extrem de accesibile permite atingerea unui nivel de eficienta fara precedent in activitatea angajatilor companiilor din orice industrie. Un dispozitiv mobil echipat cu 3G, GPS, camera foto, WiFi, semnatura digitala, dublat de o solutie software performanta, reprezinta un aliat de incredere al oricarei persoane ce doreste sa realizeze mai mult, mai repede”, spune Teodor Blidarus, managing partner al Softelligence.
Tehnologiile mobile dezvoltate de noua divizie OMNi Mobile sunt compatibile cu cele mai utilizate sisteme de operare mobile dezvoltate de Google(Android), Apple(iOS) si Microsoft (Windows 7.5, Windows 8).
„Incepem cu OMNi m-Sales si OMNi m-Documents pentru ca stim ca putem ajuta in mod real o parte dintre clientii nostri existenti. Va urma ca pana la finalul anului sa mai lansam cel putin in versiune beta alte aplicatii dedicate companiilor de asigurari, brokerilor de asigurari si companiilor din retail si distributie”, adauga Teodor Blidarus.
Divizia nou infiintata, OMNi Mobile va dezvolta aplicatii proprietare ce vor fi integrate in suita OMNi e-Business, dar va exista si o ramura specializata in software la cheie. OMNi Mobile are ca obiectiv sa genereze aproximativ 10-15 % din veniturile companiei pe 2012, echipa de specialisti in tehnologii mobile urmand sa ajunga la 10-12 specialisti anul viitor, de la 5 cat numara in prezent.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite