Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Furnizori

Aseco SEE, Oracle Romania si Kofax organizeaza evenimentul regional „Vision for Banking 2011“

14 Noiembrie 2011



Asseco South Eastern Europe, unul din cei mai importanti vendori IT din zona Balcanilor, va organiza, impreuna cu doi dintre cei mai importanmti parteneri, Oracle Romania si Kofax, la Bucuresti, la Hotelul Intercontinental (Sala Fortuna), la data de 24 noiembrie, un eveniment major de preaentare a unor solutii IT pentru sexctorul financiar-bancar, “Asseco SEE Vision fo Banking 2011”.
In cadrul conferintei, care se va desfasura pe doua sectiuni, vor fi prezentate solutii dezvoltate de entitati Asseco SEE din Croatia, Serbia, Turcia si Romania, implementate cu succes in numeroase institutii bancare din Europe de sud-est, din domenii divese: Card solutions, Mobile Banking, ePayments, Business Intelligence, Experience Branch, Call/Contact Center, Multi-Channel.
“Organizarea acestei conferinte face parte din strategia de promovare a companiei la nivel regional, care are o componenta sinergetica pronuntata, astfel incat solutii dezvoltate si implemntate cu succes in tari din cadrul grupului sa fie promovate si in celelalte tari. Cu ocazia conferintei de la Bucuresti, colegii din Serbia, Croatia si Turcia, vor face cunscute reprezentantilor a numeroase institutii bancare de la noi solutiile lor cele mai noi. (...) Asseco SEE Vision for Banking 2011 este un prilej de oferi nu numai solutii concrete pentru bancile care functioneaza in Romania, dar si imaginea unei companii puternice, cu anvergura si cuprindere regionala, cu specialisti capabili sa rezolve cele mai complexe probleme care sunt provocari majore pentru lumea bancara”, au declarat oficialii Asseco SEE Romania.
La eveniment sunt invitati sa participe specialisti care coordoneaza operatiunile IT din cele mai importante banci din Romania, in conditiile in care IT-ul este in prezent elementul esential si vital al functionarii unei institutii financiar-bancare moderne care isi doreste succesul”, a mai adaugat reprezentatul grupului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite