Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Avangate lanseaza SkyCommerce

16 Noiembrie 2011Avangate anunţă lansarea SkyCommerce, o nouă suită ce integrează modulele avansate de eCommerce şi administrare a partenerilor, ambele de tip SaaS. Noua suită va permite producătorilor de software din întreaga lume să crească vânzările atât online cât şi offline şi să accelereze intrarea pe noi pieţe, cu produse noi.


Industria software trece în prezent printr-o serie de transformări majore, de la crearea de aplicaţii până la distribuţie şi consum. Analiştii estimează că vânzările online de software, atât aplicaţii descărcabile, cât şi soluţii de tip SaaS, vor creşte ca pondere din întreaga piaţă de software, de la 30% în 2010 la peste 70% în 2014. Evoluţia cloud computing şi modificarea corespunzătoare a aşteptărilor consumatorilor de software determină companiile producătoare să lupte pentru păstrarea profitului şi a cotelor de piaţă prin adoptarea de noi canale de distribuţie şi explorarea unor noi metode de licenţiere care îi va ajuta, de asemenea, să ofere cumpărătorilor posibilitatea de a intra în posesia aplicaţiilor rapid si usor. Mulţi dintre producători îşi regândesc strategia de distribuţie şi vânzare prin reselleri – canale care reprezintă în prezent peste 50% din comerţul global de software.


„Până acum, cei mai mari 40 producători de software au avut putere de distribuţie ajungând să controleze mai mult de jumătate din piaţa de software globală. Clienţii noştri văd o oportunitate imensă acum pentru a întrerupe hegemonia marilor producători datorită noii «democratizări» în distribuţia de software. Acum este momentul ca restul de 99,5% din companiile de software ale lumii să redefinească modul în care ajung la clienţii lor. Misiunea noastră este de a oferi producătorilor de software o soluţie scalabilă, în cloud, pentru distribuţia şi vânzarea soluţiilor lor la nivel global”, spune Carl Theobald, CEO Avangate.


Noua suită Avangate SkyCommerce este formată din trei module poziţionate deasupra platformei eCommerce a Avangate:


- Modulul Sky eCommerce: oferă instrumente complexe de comercializare a produselor software online şi de configurare, localizare şi optimizare rapidă a strategiilor de lansare a produselor la nivel global, dar şi de gestionare a ciclurilor de vânzare către clienţii finali, de la activarea licenţei la upgrade-uri, reînnoiri şi abonamente.


- Modulul Sky Channel Manager: este un modul de gestionare a canalelor indirecte de vânzare: automatizarea comenzilor pentru parteneri/reselleri, ce ofera o imagine clară şi un control precis asupra întregii reţele de distribuţie.


- Modulul Sky Affiliate: include instrumente de management şi promovare către cei peste 26.000 de afiliaţi din reteaua Avangate.


În urma acestui anunt, Avangate va organiza patru evenimente speciale în San Francisco, New York, Londra si Beijing în lunile noiembrie si decembrie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite