Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

SmartID ridica stafeta in mobilitate prin lansarea terminalului mobil Dolphin 7800

25 Noiembrie 2011



SmartID Dynamics Romania, companie specializata in solutii pentru mobilitate, a lansat Honeywell Dolphin 7800, cel mai economic terminal mobil destinat angajatilor din curierat, distributie, retail, servicii in teren, sanatate etc. carora li se aloca sarcini multiple ce trebuie realizate intr-un interval de timp limitat. Noul terminal mobil ofera, acces mult simplificat la aplicatii pentru mobilitate, o putere mare de procesare pentru un terminal cu dimensiuni atat de mici si functionalitati avansate de comunicatii si colectare de date specifice unui computer de tip desktop.



“Dolphin 7800 seteaza standarde mari pentru industria de mobilitate prin impachetarea functionalitatilor si functiilor unui terminal mobil traditional, inclusiv capacitatea de a rezista sarcinilor zilnice specifice diverselor medii mobile: o gama larga de optiuni de captura imagini, standard, extins si de mare densitate, baterii standard si de mare capacitate, mai multe tipuri de tastatura, multiple configurari wireless, GPS, GSM/HSPA pentru voce si date, CDMA/EVDO pentru voce si date, GOBI, etc. Dolphin 7800 este un echipament care incurajeaza si sustine productivitatea. Reduce costurile operationale prin minimizarea suportului necesar si a costurilor cu forta de munca in timp ce usureaza munca angajatilor si le imbunatateste nivelul de satisfactie. Dolphin 7800 este cel mai economic terminal mobil, concurand cu succes celelalte echipamente existente pe piata de mobilitate din Romania” declara Romeo Iacob, Managing Partner, SmartID Dynamics S.A.



Cu o structura interioara realizata din magneziu si o carcasa din plastic foarte rezistent, Dolphin 7800 are un design robust, eliminand multe din accesoriile grosolane specifice echipamentelor industriale. Pentru angajatii din industria de sanatate Dolphin 7800 vine cu o versiune noua, o carcasa special conceputa pentru a putea fi dezinfectata si care rezista foarte bine agresivitatii agentilor de curatare folositi de obicei in domeniu. Dezvoltat special pentru a creste eficienta operationala si pentru a reduce timpul de nefunctionare, terminalul mobil Dolphin 7800 micsoreaza cu 80% timpul mare de incapacitate de functionare specific terminalelor similare achizitionate de la alti furnizori de tehnologie.


Bazat pe o noua tehnologie de decodare “Adaptus® Imaging Technology 6.0”, Dolphin 7800 permite scanare rapida a codurilor de bare liniare si 2D indiferent de conditiile de mediu externe (soare puternic, intuneric sau lumina fluorescenta), de distanta si unghiul de scanare. Este un terminal extrem de flexibil la miscare, include o camera digitala color cu optiuni de captura video, un ecran de 8,5 cm, de mare rezolutie cu senzor magnetic de calibrare. Certificat conform standardului IP54 terminalul Dolphin 7800 rezista in conditii extreme de temperatura: umiditate, praf si la caderi repetate de la peste 1,5 m inaltime.


Din punct de vedere comunicatii, Dolphin 7800 include cele mai noi tehnologii wireless, inclusiv o optiune radio configurata prin intermediul unui software care faciliteaza interconectarea intre retele de tip GSM si CDMA. In acest fel Dolphin 7800 se bucura de acoperire continua, provizionare si costuri reduse ale echipamentului. In plus, este dotat cu conectivitate la Wi-fi - foloseste noul standard 802.11 a/b/g/n - a.i angajatii mobili sa obtina acces rapid la informatii critice de business.


Terminalul Dolphin 7800 poate fi dotat cu optiunea software “Remote MasterMind® for Mobility” care faciliteaza configurarea, actualizarea, diagnosticarea si remedierea disfunctionalitatilor, controlul securitatii si al inchiderii automate a echipamentelor Dolphin 7800 din locatii centralizate. In plus fata de managementul intuitiv, de la distanta, al echipamentelor, aplicatia “Remote MasterMind® for Mobility” permite utilizatorilor sa acceseze un set de indicatori operationali de performanta importanti, ca de ex. numarul de scanari efectuate cu success si numarul de operatiuni realizate la nivelul ecranului etc. Cu ajutorul acestor indicatori companiile pot urmari modul in care utilizatorii interactioneaza cu terminalul mobil si pot furniza cursuri de instruire cu scopul de a creste productivitatea angajatilor.


Terminalul Dolphin 7800 este insotit de un plan de service Honeywell’s Service Made Simple™ care ajuta companiile sa isi reduca costurile totale de detinere ale parcurilor de echipamente Honeywell. Pentru a contribui si mai mult la planul de economii al companiilor Dolphin 7800 poate oferi un ciclu de viata extins si suport tehnic post productie. Construit pe un sistem de operare Microsoft® Windows® Embedded
Handheld 6.5, Dolphin 7800 ofera flexibilitate aplicatiilor de mobilitate.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite