Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

UPC Business introduce serviciul online Microsoft Office 365 in oferta proprie

29 Noiembrie 2011



UPC Business a anuntat introducerea serviciului online Microsoft Office 365, care marcheaza o noua etapa a parteneriatului la nivel european dintre Microsoft si UPC Business. Clientii UPC Business care achizitioneaza orice abonament Business Fiber Power sau orice Pachet Office primesc gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.
Office 365 ofera utilizatorilor servicii online de crestere a productivitatii – email, colaborare pe documente, conferinte Web – si versiuni online ale aplicatiilor Microsoft Office intr-un singur serviciu cloud. Solutia creata de Microsoft este oferita de UPC Business companiilor mici si mijlocii, cu pana la 50 de angajati.
Combinand cel mai rapid serviciu de Internet prin cablu cu Office 365, UPC Business ofera o solutie de afaceri companiilor mici si mijlocii din Romania. Clientii pot acum sa acceseze fisiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tableta, smartphone), pot face schimb de fisiere foarte rapid si pot organiza videoconferinte in format HD datorita vitezelor superioare de Internet, de pana la 120 Mbps. Un alt beneficiu oferit de UPC este acela ca utilizatorii pot lucra direct pe o infrastructura oferita de Microsoft, iar companiile au acces la aceasta tehnologie sub forma unui abonament, cu zero cheltuieli de capital. Iar pentru companiile care deja au achizitionat suita Microsoft Office, serviciile incluse in Office 365 se integreaza perfect cu aplicatiile desktop.
UPC Business ofera Office 365 impreuna cu orice abonament Business Fiber Power sau cu oricare din cele 4 Pachete Office, care combina serviciile de internet cu cele de telefonie. Clientii care achizitioneaza unul din aceste servicii primesc gratuit o licenta Office 365 pentru un utilizator, iar pentru fiecare cont suplimentar costul lunar este de 6 euro fara TVA. Integrarea serviciului online Office 365 in portofoliul UPC Business confirma angajamentul companiei de a oferi solutii de comunicatii optime, care sprijina dezvoltarea afacerilor clientilor.
“Propunerea noastra pentru companiile mici si mijlocii este una atractiva: doua produse de top intr-o solutie la cheie, usor de folosit – cel mai rapid Internet, Business Fiber Power 120 Mbps de la UPC Business si solutia cloud Office 365 de la Microsoft. Suntem intotdeauna atenti la nevoile clientilor nostri, iar acum ei isi pot reduce costurile, beneficiind in acelasi timp de o solutie sigura, simpla si usor de utilizat. Intr-o lume in care conteaza nu doar cat de conectat esti ci si cat de repede te poti conecta, solutiile oferite de UPC Business pot face diferenta”, declara Severina Pascu – CEO UPC Romania.
Cu Business Fiber Power 120 Mbps, cel mai rapid Internet din Romania, si Office 365, generatia de solutii in cloud ce incorporeaza Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online si Lync Online intr-un serviciu cloud actualizat in permanenta, companiile pot lucra si colabora mai usor, oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv, in conditii de maxima securitate.
“UPC Business este partenerul ideal pentru oferirea de solutii bazate pe Office 365, pentru ca ofera ultima generatie de servicii de conectare la Internet unui segment de utilizatori cu o nevoie clara de solutii de colaborare si comunicatii de calitate, care sa le inoveze afacerile si sa le creasca competitivitatea. Este un parteneriat firesc, intre doua companii care exceleaza in domeniile lor de activitate”, declara Ronald Binkofski, Director General Microsoft Romania.
Companiile mici si liber profesionistii au astfel acces la cele mai bune solutii de comunicatii, pe baza unui abonament lunar. Productivitatea intreprinderilor creste, intrucat angajatii pot lucra impreuna si comunica mai usor, folosind o gama larga de dispozitive si aplicatii pe care le cunosc deja. Astfel, clientii UPC Business pot raspunde mai bine conditiilor de pe piata. Companiile care opteaza pentru oricare din abonamentele la internet cu Office 365 inclus economisesc timp cu Internetul de mare viteza Business Fiber Power si se bucura de flexibilitate, intrucat cu Office 365 au posibilitatea de a accesa biroul lor de oriunde, pot colabora cu partenerii pe aceleasi documente, in timp real, au acces usor la conferinte Web si multe alte facilitati.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite