Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET lansează ESET Mobile Security pentru smartphone-urile Android

29 Noiembrie 2011



ESET a lansat produsul său destinat platformei Android, ESET Mobile Security. Cu ESET Mobile Security, compania oferă protectie avansată pentru trei sisteme de operare, incluzând Symbian, Windows Mobile si Android.


Potrivit unor date publicate recent de Gartner, vânzarile de smartphone-uri au atins cifra de 115 milioane de unităti în trimestrul trei din 2011, mai mult cu 42% fată de perioada similara a anului 2010. „Vânzările de smartphone-uri au reprezentat 26% din totalul vânzarilor de terminale mobile la nivel mondial. Echipamentele bazate pe SO Android au reprezentat 52,5% din numărul de smartphone-uri vândute către utilizatorul final în Q3 2011, adică mai mult decât o dublare a cotei de piată comparativ cu acelasi interval din 2010“, arată Gartner în comunicatul său de presă.


„ESET Mobile Security oferă acum protectie multiplu premiată pentru 70 la suta din smartphone-urile vândute în trimestrul trei din 2011. Posesorii de smartphone înteleg că o experientă bună de utilizator merge mână în mână cu cea mai bună protectie. ESET Mobile Security pentru Android oferă o gamă largă de beneficii de securitate utilizatorilor acestei populare platforme, incluzând aici un sistem unic de detectie bazat pe comportamentul codului rulat, antispam, blocare si stergere de la distantă, precum si functii antifurt si de localizare GPS, spune Ignacio Sbampato, Director de vânzări si marketing în cadrul ESET.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite