Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ATC ROM ofera FLEXCUBE, No.1 mondial al solutiilor de core-banking

24 Noiembrie 2005



Adrian Paraschiv, director de vanzari al companiei ATC ROMIntroducere
Comunitatea bancara din Romania este confruntata cu schimbari semnificative si de substanta, noi banci sunt infiintate si alte banci dispar, structura capitalului se modifica prin aparitia bancilor private si a investitorilor straini, au loc achizitii si fuziuni. In acelasi timp, s-a dezvoltat cultura bancara, au aparut produse si servicii bancare noi, in beneficiul clientilor.


Odata cu aproprierea de momentul integrarii in Uniunea Europeana, sectorul bancar romanesc se indreapta spre o noua etapa. Pentru a face fata competitiei si a se alinia la noile cerinte si reglementari, bancile isi intensifica eforturile pentru modificarea si optimizarea proceselor bancare si de asemenea pentru modernizarea si alinierea sistemelor informatice.


Din acest punct de vedere, sistemele informatice bancare sunt supuse la presiuni deosebite. Flexibilitatea, scalabilitatea si noi functionalitati sunt cerinte comune pe care departamentele de business din cadrul bancilor le solicita de la sistemele informatice.


Rezolvarea acestor cerinte nu este insa intotdeauna o misiune usoara cu atat mai mult cu cat presiunea timpului este foarte mare. Se intampla destul de des ca sisteme existente, multe dintre ele lipsite de flexibilitate, sa nu raspunda la aceste noi cerinte sau efortul de modificare sa fie mare, toate acestea punand banca intr-o pozitie dificila fata de competitorii mai pregatiti din acest punct de vedere.


In aceste conditii, implementarea unui sistem informatic bancar de generatie noua devine o prioritate.


ATC ofera solutia FLEXCUBE, liderul mondial al solutiilor de core-banking
Pornind de la parteneriatul de succes cu compania i-flex solutions, liderul mondial al furnizorilor de sisteme informatice bancare, compania ATC a implementat cu succes solutia FLEXCUBE in diverse tari din regiune dar si in Romania.


Pentru trei ani la rand (2002, 2003, 2004) FLEXCUBE a fost declarata de catre IBS (International Banking Systems, UK) ca fiind numarul 1 mondial in randul celor mai bine vandute solutii bancare.


Adrian Paraschiv, director de vanzari al companiei ATC ROM a declarat pentru MW ca „FLEXCUBE este un sistem avangardist, complet, scalabil si deosebit de flexibil. Este proiectat sa sustina servicii bancare moderne, 24x7, este acceptat si atestat pe plan international. Avand o gama larga de clienti in lumea intreaga, include cele mai bune practici din domeniu.


Aceste calitati ale solutiei sunt dublate de experienta consultantilor romani din ATC ROM, buni cunoscatori ai proceselor bancare. Combinatia de performanta si experienta aduce un plus de valoare in cadrul proiectelor de implementare din regiune si chiar din Romania. Echipa ATC ROM este foarte apreciata atat de catre clientii cat si de catre partenerul nostru, i-flex solutions.“


FLEXCUBE, solutie end-to-end
FLEXCUBE este o solutie bancara universala construita cu ajutorul celor mai noi tehnologii si acopera intreg spectrul de operatiuni bancare, atat pentru activitatea de retail cat si pentru cea de corporate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite