Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Infineon Technologies România transformă inovarea într-un motor al dezvoltării

30 Noiembrie 2011




Pe de altă parte, “Zilele inovaţiei”, desfăşurate în reprezentanţele Infineon, precum şi în cadrul colocviilor interne ale centrului R&D din Bucureşti, creează o platformă pentru a împărtăşi experienţe şi pentru a face subiectele respectivei campanii de inovare transparente pentru toţi angajaţii, întărind astfel cultura inovării şi colaborarea interdepartamentală.

Rămânând la tema inovaţiei şi excelenţei, merită menţionat faptul că Infineon Technologies România a primit, în luna mai 2010, Premiul austriac pentru Excelenţă, în calitate de “cel mai înfocat suporter al dezvoltării inovaţiei şi tehnologiei”, distincţie acordată cu ocazia Mesei Rotunde de Afaceri româno-austriacă 2010.

În dorinţa de a deveni un Centru de Excelenţă în România, este evident că Infineon Technologies România nu se poate dezvolta bazându-ne doar pe avantajul costului şi, în consecinţă, încearcă să valorifice la maxim capacitatea de inovare, celălalt element de unicitate al companiei. În această direcţie, managementul local stabileşte mereu din timp strategia de inovare pentru viitor, fiind preocupat să menţină elanul programului intern de inovare şi să recompenseze în permanenţă campionii inovării din toate departamentele. Pentru că, în esenţă, inovarea este determinată de oameni.
Experienţele şi ideile lor sunt cele care asigură bazele inovării, iar puterea de a crede şi de a lupta pentru ele fac posibil, în final, acest lucru.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite