Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS tinteste sa devina cel mai mare furnizor de servicii SAP din CEE

30 Noiembrie 2011



EBS Romania a dezvoltat la Cluj Napoca un centru ce competente SAP cu peste 120 de profesionisti. Centrul numara in momentul de fata peste 120 de Consultanti SAP ABAP, Basis si Consultanti Business acoperind principalele module ale ERP-ului precum FI, CO, MM, SD, BI, BW, SCM, HCM .


Incepand cu anul 2009 SAP Romania şi EBS Romania au semnat un acord de parteneriat prin care Grupul EBS obţine statutul de Partener Value Added Reseller SAP. Un an mai tarziu EBSa devenit Preffered Supplier al SAP AG, punand astfel bazele centrului de competente si expertiza din Cluj Napoca in domeniul dezvoltarii produselor SAP si AMS.EBS Romania este singura companie cu acest statut la nivel national si a doua in EMEA.


Planul de dezvoltare EBS pentru urmatorii 3 ani , in domeniul SAP, vizeaza o crestere semnificativa a competentelor de pana la 300 de consultanti functionali si tehnici si obtinerea statutului de cel mai mare furnizor de servicii SAP in Europa Centrala si de Est.


Pentru realizarea acestui obiectiv compania a decis sa creasca valoarea investitiilor in pregatirea tinerilor economisti si informaticieni care isi doresc o dezvoltare profesionala in aceasta directie.



“Pe parcursul unui an am organizat 6 Academii SAP ABAP si am format peste 20 de Consultanti Business in domeniile FI/CO si HCM. In total vorbim de peste 50 de tineri absolventi care au avut parte de o formare profe-sionala si implicare in proiecte pentru clienti de renume mondial. In decembrie 2011 va incepe urmatoarea aca-emie SAP ABAP”, declara Bianca Szedlak Senior Executive Recruitment&Selection in cadrul Grupului EBS.


In anul universitar 2011/2012 EBS Romania a lansat un nou program de pregatire profesionala: Bursa de studiu. Proiectul “Bursa de studiu” ofera studentilor un stagiu de practica platita pe durata intregului an universitar cu pro-gram felixibil care sa permita in acelasi timp si absolvirea studiilor. La bursa de studiu SAP participa momentan 7 studenti din ani terminali ai Universitatii Tehnice din Cluj Napoca si ai Universitatii Babes Bolyai.


Grupul EBS sprijina educatia din marile centre universitare din Cluj Napoca si Sibiu avand colaborari stranse cu Universitatea Babes Bolyai, Universitatea Tehnica, FSEGA si Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Obiectivul companiei pentru anul anul universitar 2011/2012 este realizarea, impreuna cu studentii Universitatii Babes Bolyai, Universitatii Tehnice din Cluj Napoca si au Universitatii Lucian Blaga, a unor lucrari de licenta si dizertatie cu focus pe SAP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite