Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

IBM a inaugurat in Romania primul laborator de dezvoltare a produselor pentru sisteme de retea

30 Noiembrie 2011



IBM a anuntat inaugurarea “IBM Bucharest Systems Laboratory”, prima locatie din Europa dedicata dezvoltarii si testarii echipamentelor hardware si software IBM. Laboratorul a fost inaugurat in cadrul unei ceremonii desfasurate la Bucharest Corporate Center la care au participat Valerian Vreme, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale din Romania, Bogdan Balaci, Country General Manager, IBM Romania si Andrew Currier, directorul diviziei IBM Systems Networking Romania.
IBM Bucharest Systems Laboratory, ce se alatura unei retele de centre IBM la nivel global, va beneficia de achizitia BLADE Network Technologies realizata de companie in 2010. Acest centru va deveni primul laborator din Romania de dezvoltare si testare sisteme hardware si software destinata switch-urilor, facand parte din brandul IBM System Networking.
“Inaugurarea IBM Bucharest Systems Laboratory reprezinta un moment semnificativ pentru parteneriatul solid dintre Romania si IBM”, a precizat Valerian Vreme, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale din Romania. “Angajamentul IBM demonstreaza faptul ca Romania este o tara sigura pentru investitii, pregatita pentru aplicatiile viitorului si care isi va consolida o economie bazata pe cunoastere, sustinuta de sisteme de calcul inteligente”.
Peste 125 de specialisti de inalt nivel vor folosi cei 100 de metri patrati ai laboratorului pentru a propulsa produsele software IBM precum IBM Networking Operation System si VMready prin implementare de tehnologii si dezvoltare software, testare, rezolvare a defectiunilor, teste riguroase de calitate in cadrul unor topologii asemanatoare sistemelor implementate de clienti. Astfel, IBM isi va imbunatati capabilitatile de virtualizare, administrare si optimizare a retelelor de date.
“IBM Bucharest Systems Laboratory reprezinta un exemplu de capabilitati excelente de dezvoltare a produselor, imbinand abilitati unice cu tehnologii, instrumente si procese de ultima generatie”, a precizat Andrew Currier, Director al IBM Bucharest Systems Laboratory. “Sunt nerabdator sa colaborez cu echipa noastra puternica de ingineri pentru a aborda proiectele care sa raspunda si sa depaseasca cerintele in continua schimbare ale clientilor”.
Localizat in cadrul Bucharest Corporate Center, noul laborator se va alatura laboratorului IBM Business Analytics deja existent. Acest Laborator a fost infiintat dupa ce IBM a achizitionat Clarity Systems in 2010. Ambele laboratoare vor colabora pentru a oferi clientilor solutii optimizate care sa gestioneze cresterea exploziva a volumului de date, pentru a obtine avantaje competitive intuind directiile de evolutie a pietei.
“IBM colaboreaza cu companiile si institutiile guvernamentale din intreaga lume pentru a introduce sisteme de calcul ce folosesc inteligenta in scopul obtinerii de eficienta operationala si optimizarii activitatilor reducand simultan costurile”, a precizat Bogdan Balaci, Country General Manager, IBM Romania. “Suntem increzatori ca noul laborator IBM Bucharest System Laboratory va ajuta clientii IBM sa isi dezvolte operatiunile mai rapid si sa devina mai competitivi”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
tutu
Peste 125 de specialisti de inalt nivel vor folosi cei 100 de metri patrati = ~0.8mp ce incompetenti Rusine
23 Decembrie 2011, 12:10:58