Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Furnizori

Mio estimeaza o crestere de 30% vanzarilor in perioada sarbatorilor de iarna

30 Noiembrie 2011



Mio estimeaza ca perioada sarbatorilor de iarna va aduce un nou varf de vanzari, respectiv o crestere de 30% comparativ cu lunile obisnuite. Pe langa ofertele promotionale pe care partenerii Mio le fac in perioada Craciunului, pe masura ce creste piata de sisteme de navigatie si se diversifica oferta, GPS-urile devin produse de necesitate cu preturi accesibile ce pot fi foarte usor oferite cadou.
„Dupa un varf al vanzarilor in sezonul de vara, inaintea concediilor, cand sunt comercializate aproximativ 35% din dispozitivele de navigare prin satelit, urmeaza al doilea sezon de varf. Estimam ca sarbatorile de iarna vor aduce o crestere de aproximativ 30% a vanzarilor de GPS-uri pentru Mio comparativ cu o luna obisnuita, datorita dinamicii bune a pietei si promotiilor ce vor fi pregatite pentru aceasta perioada”, spune Laura Samson, Country Director Mio Romania, Cehia, Ungaria si Slovacia.
Pentru cresterea estimata in luna decembrie, compania mizeaza pe gama de dispozitive lansata in acest an, precum si pe noile produse lansate iin trimestrul al patrulea al acestui an, respectiv gama de produse cu actualizari gratuite pe viata, acestea aducand un plus de valoare considerabil pe piata din Romania. Astfel, alegand oricare dintre dispozitivele Mio Spirit 687 Lifetime, Mio Spirit 685 sau Mio Spirit 680 Lifetime, utilizatorul beneficiaza de actualizare a hartilor fara costuri suplimentare, pe toata durata de viata a produselor. In plus, fiecare dintre cele trei modele este echipat cu functiile SmartRoutes™ si LearnMe Pro™ pentru a facilita experienta de condus. Datorita display-ului generos de 5 inch, fiecare utilizator poate previzualiza si alege cu usurinta dintre cele patru tipuri de rute sugerate: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica.
„Cei care doresc sa faca un cadou practic, dar si accesibil, pot alege unul dintre GPS-urile Mio, un companion de incredere pentru calatorii in tara si in strainatate, mai ales datorita serviciilor cu valoare adaugata oferite de Mio. Nu numai ca daruiesti un cadou, dar si un „prieten” pentru masina ta si acest prieten este mereu la curent cu schimbarile de drumuri de pe traseul tau”, completeaza Laura Samson.
Pe langa serviciul Mio Lifetime Map Updates, de actualizare a hartilor pe toata durata de functionare a GPS-ului Mio achizitionat, disponibil pentru dispozitivele de 5 inch, serviciile MioMore permit accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo si la cautarea locala Google, pentru a avea in permanenta toate informatiile necesare unei calatorii perfecte. Functia de asistenta la parcare, care permite afisarea listei parcarilor disponibile pe o raza de 1 km de la destinatie si ghidarea pe banda corecta pentru a inlesni virarea, este disponibila pentru GPS-urile din toata gama din 2011. Utilizatorii care se vor orienta catre modelele Mio S485, S487 si S685 si S687 vor avea la dispozitie si informatii TMC (Traffic Message Channel), pentru tarile care au functional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru varfurile de gama S487 si S687 vor putea sa conecteze la dispozitiv orice echipament ce include functii Bluetooth.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite