Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL lanseaza noua gama de produse HD Powerline Product Family

05 Decembrie 2011



Filiala din Romania a ZyXEL Communications, lider mondial in domeniul networking-ului, lanseaza gama PLA4200 Series 500Mbps HD Powerline pentru utilizatori individuali (home users), care ofera acces la conexiuni de internet de mare viteza si streaming media HD, prin simpla conectare a produselor in prizele electrice existente. Acest kit complet aduce flexibilitate si confort utilizatorilor, oferindu-le o experienta multimedia de calitate de oriunde din casa.
In locul conectarii de cabluri pentru diverse dispozitive de networking, produsele Powerline permit accesul la Internet prin reteaua electrica deja existenta. Introducand pur si simplu produsul intr-o priza, sistemul electric va deveni instantaneu un sistem dual-power cu conexiune la Internet.
Noua familie de produse ZyXEL HD Powerline PLA4200 Series ofera o viteza de transfer de pana la 500Mbps si Gigabit Ethernet Technology, permitand utilizatorilor sa se bucure de numeroase tipuri de HD multimedia streaming, precum HD Internet TV si gaming online. Integrat cu tehnologie Gigabit Ethernet, Powerline Series asigura livrarea stabila a continutului multimedia audio si video fara intarziere sau modificari de calitate a semnalului. O asemenea “calitate a serviciului” (high-quality of service - QoS) este critica atunci cand sunt implementate aplicatii multimedia HD, precum Internet TV, Internet Radio si gaming online.
In timp ce conectivitatea la Internet ofera multe avantaje vietii cotidiene, intruziunile cibernetice au devenit o amenintare importanta la intimitatea si securitatea oamenilor. Gama de solutii ZyXEL este echipata cu criptare a datelor, utilizatorii fiind mereu protejati de o varietate de amenintari cibernetice. De asemenea, sustinand angajamentul ZyXEL pentru un mediu “verde”, gama Powerline 4200 ofera optiunea ‘Power-Saving-Mode’, aceasta conducand la evitarea consumului inutil de energie electrica, fiind economisit pana la 80% din consumul total.
Luand in considerare diferitele cerinte pentru diverse nevoi ale utilizatorilor individuali, kit-ul all-in-one ofera trei variante – un adaptor cu un port Ethernet (PLA4205), unul cu un switch cu patru porturi (PLA4225), la fel ca si un adaptor dual-function cu inca o priza optionala (PLA4215). Modelul PLA4215 are un design special dual-function, aducand un port Ethernet si o priza electrica in acelasi dispozitiv. Utilizatorii se pot bucura de conectivitate la Internet, fiind in siguranta datorita unei surse neintrerupte de energie electrica.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite