Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Crestere de 47% pentru EBS Romania

06 Decembrie 2011In primele 10 luni ale anului in curs, veniturile furnizorului de produse si servicii software EBS, din Cluj Napoca, s-au ridicat la 7.06 Milioane de Euro, in crestere cu 47% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.


Veniturile inregistrate de Grupul EBS survin pe fondul vanzarilor accelerate si a dezvoltarii parteneriatelor exis-tente in cele doua mari directii de business ale companiei: piata nationala si piata externa, in special cea vorbitoare de limba germana.


Pe pietele externe, unde Grupul EBS realizeaza circa 85% din totalul cifrei de afaceri, cresterea a fost de aproximativ 53%.Un avant deosebit s-a remarcat pe segmentul serviciilor SAP de tip Development, Application Management si Support, confirmand strategia definita la inceputul anului.


Focusul activitatii EBS va cadea in special asupra dezvoltarii si extinderii de noi parteneriate pe piata externa, o piata premium unde se regasesc marile companii si concerne de talie mondiala“ declara Daniel Metz, CEO Grup EBS.Companiile alaturi de care EBS si-a intensificat colaborarea anul acesta sunt: SAP AG, Software AG, IDS Scheer, Cirquent, DCCS, BearingPoint, GIB, Smartlogics, Leogistics, Wolters Kluwer Deutschland, Haufe-Lexware, Identt, Intrafind etc.


Trendul pozitiv s-a resimtit si pe piata locala, unde veniturile din licente Clarvision ERP, SAP, SharePoint, re-spectiv din proiectele adiacente de implementare, au crescut cu 26% fata de aceeasi perioada a anului 2010.


Pe piata locala vom intari fortele de vanzari pentru a castiga clienti noi pentru produsele principale din portofoliu: SAP, Clarvision si SharePoint. Pe ambele piete, atat cea locala cat si cea externa, vom incepe constructia de competente in vederea dezvoltarii de software si a testarii de tip embedded, indeosebi pentru industria de automobile” declara Daniel Metz, CEO Grup EBS.


Pe piata din Romania au fost castigate proiecte noi, in domeniile specificate mai sus, pentru companii precum CEPROCS Sibiu, Ecolor Jucu, Continental Automotive Romania, Kirchhoff Automotive Romania, Petrouztel Mizil, Drive Medical Bistrita, Faist Mekatronic, Green Light Grup, JRL Edition Arad, Girod Semnalizare Rutiera Timisoara, Vitafoam Romania Mures etc.


La nivelul intregului an 2011 cresterea estimata a veniturilor pe piata autohtona va fi de aproximativ 40%.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite