Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Oracle anunta disponibilitatea Oracle WebLogic Server 12c

06 Decembrie 2011



Oracle a lansat astazi Oracle WebLogic Server 12c, cea mai nouă versiune a serverului de aplicaţii pentru sisteme convenţionale, sisteme integrate şi medii de tip cloud.
Oracle WebLogic Server 12c oferă îmbunătăţiri semnificative pentru a ajuta clienţii şi partenerii să scadă costul total de întreţinere şi să obţină mai multe beneficii din infrastructura actuală de aplicaţii, accelerând în acelaşi timp ciclul de dezvoltare şi reducând timpul necesar pentru lansarea aplicaţiilor pe piaţă.


Oracle WebLogic Server 12c este certificat acum în totalitate pentru specificaţiile platformei Java EE 6, care oferă productivitate mai înaltă pentru programatori prin API-urile moderne, bazate pe standarde, inclusiv Servlet 3.0, JAX-RS 1.1, Java Server Faces 2.1, EJB 3.1, Context and Dependency Injection for Java şi multe altele. Dezvoltatorii WebLogic Server pot acum să pună în valoare caracteristicile soluţiei Java Platform Standard Edition (Java SE) 7 pentru a crea cod mai curat şi mai uşor de întreţinut.


Noua componentă Oracle Traffic Director (OTD) din Fusion Middleware se integrează direct cu Oracle WebLogic Server 12c pentru a adăuga posibilităţi de rutare a traficului de înaltă performanţă şi disponibilitate, care oferă caching configurabil dinamic, load-balancing şi suport proxy pentru aplicaţiile bazate pe HTTP. Punând în valoare instrumentele grafice şi API-urile deschise Paas Web Service, Oracle Virtu! al Assembly Builder permite configurarea şi asamblarea simplificate pentru aplicaţiile enterprise multi-nivel în medii virtualizate cu Oracle VM.


Oracle WebLogic Server este optimizat pentru a rula ca o infrastructură cloud critică si elastică pe Oracle Exalogic Elastic Cloud, primul şi singurul sistem din lume conceput pentru cloud computing. Oracle Exalogic Elastic Cloud este testat şi configurat de Oracle pentru a oferi cel mai bun fundament pentru aplicaţii Java, aplicaţii Oracle şi alte aplicaţii enterprise.
Oracle WebLogic Server este, de asemenea, o componentă cheie a Oracle Java Cloud Service, o platformă de tip enterprise pentru dezvoltarea, implementarea şi gestiunea aplicaţiilor Java EE critice de afaceri, care sustin dezvoltarea şi implementarea folosind multiple medii integrate de dezvoltare bazate pe Java! (IDE), inclusiv Oracle JDeveloper, NetBeans IDE şi Eclipse.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite