Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Online Banking gratuit de la UniCredit Tiriac

06 Decembrie 2011Noua oferta promotionala a UniCredit Tiriac Bank le permite persoanelor fizice deschiderea gratuita a unui cont bancar, primirea unui card de debit si a dispozitivului digipass, toate cu administrarea fara costuri in primele 6 luni. Gratuitatea este valabila pentru persoanele fizice care aplica online pentru serviciu, in pagina dedicata campaniei de pe site-ul http://www.unicredit-tiriac.ro/online-banking/. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2011.


„Online B@nking reprezinta unul dintre cele mai dinamice servicii oferite de banca noastra, deoarece este foarte important sa tinem cont de inovatiile tehnologice, pentru a le oferi clientilor cele mai bune solutii. Estimam ca la finalul acestui an numarul total de utilizatori Online B@nking de la UniCredit Tiriac Bank va fi cu 25% peste nivelul de la sfarsitul lui 2010", a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing si Segmente in cadrul diviziei de Retail a UniCredit Tiriac Bank.


Numarul utilizatorilor serviciului de Online B@nking a ajuns la 101.000 dupa primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 21% fata de finalul lui 2010.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite