Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

SCOP Computers prezinta gama de solutii channel de la CA Technologies si Total Defense

07 Decembrie 2011



SCOP Computers prezinta portofoliul de solutii software CA Technologies si Total Defense, disponibile in reteaua de parteneri.


In Romania, gama solutiilor CA Technologies detinuta de catre SCOP Computers este axata pe solutii de tip channel - incluzand Recovery Management (familia ARCserve) si Internet Business Security Unit (Antivirus, Threat Management), in timp ce alti parteneri sunt specializati pe solutii de tip enterprise de la CA Technologies.
Ca urmare a unui proces de vanzare a diviziei Internet Business Security Unit a CA Technologies catre un fond de investitii, incepand din luna mai a acestui an, solutiile de securitate CA Technologies au trecut in portofoliul companiei Total Defense, denumire acordata ulterior de catre fondul de investitii.


Astfel, SCOP Computers pune la dispozitia partenerilor din canalul de distributie solutii CA Technologies Data Management CSU, incluzand familia de solutii ARCserve si solutii Total Defense, cuprinzand produse de Threat Management Business: Total Defense Antivirus, Total Defense Threat Manager, Total Defense Endpoint Premium Edition, Total Defense for Endpoint and Gateway si Total Defense Gateway Security.


Familia CA ARCserve include o suita completa de aplicatii software pentru protectia, recuperarea si disponibilitatea centrelor de date, serverelor si aplicatiilor, de la backup pe disk (ARCserve D2D) sau pe banda (ARCserve Backup) si pana la solutii specializate de replicare (ARCserve Replication) si failover (ARCserve High-Availability).


Portofoliul de solutii enterprise CA Technologies disponibil prin parteneri specializati, include: produse de automatizare si optimizare a proceselor IT, managementul proiectelor si controlul costurilor, monitorizarea performantelor sistemelor si aplicatiilor, gestiunea identitatii si guvernare, etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite