Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Novensys inchiriaza hardware si software

08 Decembrie 2011



Novensys oferă clienţilor săi posibilitatea închirierii echipamentelor hardware şi software aflate în portofoliul său, prin încheierea unui parteneriat cu firma GRENKELEASING.
Bunurile eligibile pentru închiriere sunt atât echipamentele hardware cât şi anumite soluţii software.


„Companiile româneşti au probleme din ce in ce mai mari de cash flow, ceea ne face să fim conştienţi de faptul că, în contextul economic actual, modernizarea parcului tehnologic este un proces complex care de cele mai multe ori necesită bugete consistente. Introducerea în oferta noastră a opţiunii de închiriere completează variantele clasice de finanţare la care clienţii au avut acces până în acest moment. Parteneriatul cu Grenke ne va acorda posibilitatea de a fi alături de ei atunci când nu dispun de capitalul necesar investiţiilor dar totuşi doresc să fie competitivi într-o piaţă în care concurenţa este din ce în ce mai mare” a declarat Cezar Golumbeanu, CEO and President of the Board în cadrul Novensys.


Aprobarea cererii de finanţare se face în 6 ore, dacă suma nu depăşeşte 10.000 EUR + TVA si firma indeplineste criteriile minime de eligibilitate din punct de vedere al vechimii si cifra de afaceri sau în 24h, dacă valoarea contractului nu depăşeşte suma de 25.000 EUR + TVA. Avansul minim este 0%, perioada pe care se poate încheia contractul este între 12 si 60 de luni, iar comisionul de administrare, în valoare de 1% minim 75 euro, este unic pe contract.


„Începând cu jumătatea anului 2007, GRENKELEASING a introdus pe piaţa românească conceptul de „Small ticket IT financing”. Acest concept presupune închirierea de echipamente IT&C şi vânzarea cu plata în rate de software cu valori pe contract care pleacă de la 500 de euro fără TVA. Beneficiind de suportul şi experienţa de peste 30 de ani la nivel European a grupului german GRENKE, am implementat în România noi standarde în ceea ce priveşte soluţiile de finanţare pentru echipamente IT&C şi am dezvoltat colaborări cu peste 300 de furnizori de echipamente IT&C şi peste 1.000 de clienţi“, a declarat Petrică Barbu, director de vânzări GRENKELEASING.


Care sunt avantajele clientului dacă apelează la închiriere?
- Chiria lunară este integral deductibilă fiscal
- Işi păstrează lichiditatea financiară, capitalul său nu se reduce, astfel că nici bonitatea financiară nu este afectată
- Având în vedere că ratele sunt fixe pe întreaga perioadă contractuală, îşi poate face calcule exacte pe termen lung
- Chiriile plătite şi veniturile rezultate în urma utilizării bunurilor închiriate se obtin în aceeaşi perioadă de timp, ceea ce face planificarea şi controlul mult mai simple
- Gestiunea contractelor este foarte simplă



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite