Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Internet gratuit de la Sony şi Vodafone

08 Decembrie 2011Sony şi Vodafone oferă internet gratuit clienţilor care achiziţionează unul dintre modelele de notebook-uri business VAIO Z, VAIO SA sau VAIO SB, cu modem 3G încorporat. Utilizatorii care vor cumpăra unul dintre laptopturile VAIO incluse în promoţie vor primi gratuit Cartela Internet Vodafone, cu 500MB trafic de date.


„Notebook-urile de business cu modem 3G încorporat sunt tot mai cerute de oamenii de afaceri interesaţi să aibă acces la internet, oriunde s-ar afla. Oferta VAIO este completată acum prin parteneriatul cu Vodafone, ce ofera o soluţie de conectare indiferent de oră sau loc”, a declarat Mircea Stoicescu, Trade Marketing Manager VAIO, Sony România.


Laptopurile incluse în promoţie se adresează oamenilor de afaceri, care sunt interesaţi de mobilitate şi rapiditate. Ele sunt dotate cu un modem 3G, care permite oricand conectarea la internet.


Cartela Internet de la Vodafone permite conectarea la Internet de pe laptop sau calculator, la viteze de pana la 21.6 Mbps. Cumpărătorii vor primi Cartela Internet Vodafone de la promoterii VAIO din magazinele în care se comercializează laptopurile VAIO, sau trimiţând un e-mail la adresa VAIO@smartpoint.ro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite