Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

SIVECO ofera servicii institutiilor UE

13 Decembrie 2011



SIVECO Romania şi Sword Technologies Luxembourg au semnat două contracte cu Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene
Consorţiul va furniza servicii de dezvoltare şi mentenanţă software pentru diferite aplicaţii informatice. Contractele au fost încheiate pe o perioadă de patru ani.


Primul contract, „Suport şi aplicaţii administrative specializate”, acoperă dezvoltarea, îmbunătăţirea şi mentenanţa pentru aplicatii noi sau existente. Un al doilea contract se referă la suport şi adaptare pentru sisteme informatice bazate pe Oracle Financials.


Cele 2 loturi de servicii au fost estimate la un total de 1.99 milioane de euro.


Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene publică zilnic Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în 23 de limbi; este de asemenea mandatat să publice Raportul General de Activitate al Uniunii şi are un rol cheie în comunicarea iniţiativelor şi activităţilor acesteia.


„Dezvoltarea afacerilor noastre în Europa este un obiectiv important în evoluţia companiei noastre, care doreşte să devină un lider european în furnizarea de proiecte IT complexe integrate. Expertiza noastră în proiecte finanţate de UE este deja considerabilă, atât în ţările candidate cât şi în ţările membre – fonduri structurale, PHARE, IPA, proiecte de cercetare finanţate de Programele Cadru 6 si 7, Leonardo da Vinci si Socrates, servicii informatice pentru institutii europene centrale precum Agentia Executivă pentru Sănătate si Consumatori/Directia Generală Sănătate si Consumatori a Comisiei Europene, Oficiul de Publicatii al UE, Eurostat, Directia Generală Dezvoltare si Cooperare –EuropeAid, Banca Europeană pentru Investitii. Prezenţa noastră constantă ca furnizor direct de servicii pentru instituţiile UE reconfirmă calitatea soluţiilor şi a experţilor noştri”, spune Ştefan Morcov, Vice Preşedinte al SIVECO Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite