Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Atlas Corporation alege Wizrom pentru managementul documentelor

14 Decembrie 2011



Wizrom Software a implementat la Atlas Corporation, jucător pe piaţa materialelor de construcţii, soluţia DoxPro de management al documentelor.


Atlas Corporation produce şi distribuie sisteme complete de finisaje şi termo-hidroizolaţii sub brandul Apla (Atlas Professional Line Application), a căror distribuţie se face prin filialele deschise în toata tara.
Având în vedere numărul foarte mare de clienţi şi volumul uriaş de documente fiscale cu care se lucrează, compania a decis implementarea unei soluţii de management al documentelor.


„Am căutat, în primul rând, un furnizor cu referinţe de calitate şi o soluţie scalabilă şi flexibilă, uşor de implementat şi la un cost bun. Wizrom s-a angajat să ne structureze documentele – e-mail-uri, oferte, contracte, alte documente – pentru a ne îmbunătăţi procesele interne, mai ales că la aceste documente trebuie să aibă acces un mare număr dintre angajaţii noştri. Faptul că avem o colaborare întinsă pe mai bine de zece ani a fost, de asemenea, un criteriu important”, a declarat Adrian Golat, IT Manager, Atlas Corporation.


Atlas Corporation estimează că investiţia va fi amortizată în decurs de un an, când vor fi evidente şi beneficiile pe termen lung: standardizarea procedurilor pe divizii, respectiv pe întreaga companie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite